Annonce
Viborg HK

VHK-træner: Vi virkede til at have et stort fysisk overskud

Jakob Vestergaard var rigtig godt tilfreds med, at det blev til en sejr over Odense. Han så et VHK-hold, som virkede til at have et fysisk overskud i forhold til Odense. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg HK virkede til at være en tand længere fremme i forberedelserne end Odense Håndbold, mente cheftræner Jakob Vestergaard.
Annonce

Håndbold: Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard havde før torsdagens testkamp mod Odense betonet, at resultatet ikke var det, som han gik mest op i.

Men når det nu skulle være, så var han bestemt ikke utilfreds med at have slået medaljerivalen med 26-24.

- Vi er jo altid glade for at vinde. Vi går altid på banen for at vinde uanset om vi skal spille håndbold eller om det er fodboldkampen til opvarmningen. Vi skal vinde alt, hvad vi deltager i, sagde cheftræneren, der dog ikke var klar til at ofre mere end nødvendigt for at vinde en træningskamp.

- Vi gik ikke hele linen ud og pressede spillerne maksimalt, men vi er da rigtig glade for at vinde, sagde Jakob Vestergaard.

Det blev en tæt affære, hvor de to hold skiftevis havde overhånden, men i anden halvleg var det VHK, som var mest ovenpå.


Jeg synes faktisk, at vi havde et stort fysisk overskud i forhold til Odense. Vi står med en følelse af, at vi godt kan spille en halvleg mere - det er jeg ikke sikker på, at Odense kan

Jakob Vestergaard, cheftræner Viborg HK


- Jeg tror, at begge hold er enige om, at det var en super træningskamp. Vi blev matchet på fysik, men man kunne se, at vi er lidt længere fremme i forberedelserne, da vi ikke har skiftet så meget, som Odense har.

- Derfra hvor jeg stod, så vi også ud til at være i en anelse bedre form end Odense.  Vi kunne for alvor trykke på i kontrafasen i store dele af kampen, sagde VHK-træneren, der i perioder så fint angrebsspil og et forsvar, som også var forbedret i forhold til kampen mod Dortmund.

- Vi havde set meget på, at vi skulle vinde vores dueller på back-positionerne og have fløjene involveret. Det lykkedes fint i dele af kampen. Og vi kan sagtens leve med, at Odense laver 24 mål mod os, så defensiven er vi okay tilfreds med, sagde træneren, som dog gerne så en skarpere kontrafase.

Kampen i tal

Odense-Viborg HK 24-26 (14-15)

Håndbold, træningskamp i Ejby

Mål for Viborg HK: Kristina Jørgensen 7, Line Haugsted 5, Laura Damgaard 3, Stine Andersen 3, Moa Högdahl 2, Carin Strömberg 2, Maria Fisker 2, Amalie Grøn 1, Madeleine Östlund 1

Udvisninger: Odense 3, VHK 0

- Vi producerede mange chancer på kontraen, men der var for mange, som endte ud i ingenting. Der skal vi være skarpere, for jeg synes faktisk, at vi havde et stort fysisk overskud i forhold til Odense. Vi står med en følelse af, at vi godt kan spille en halvleg mere - det er jeg ikke sikker på, at Odense kan, sagde træneren, som pegede på, at VHK er et hold, som skal spille hurtigt og presse modstanderen.

- Vi skal trykke på, så de ser ryggene af os hele tiden fordi vi får dem overløbet. Det er vi på vej til, og det så bedre ud end mod Dortmund. Vi gav den mere gas end mod Dortmund - og det skal vi se endnu mere af fremover, sagde træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce