Annonce
Sport

VHK-træner vil have mere krydderi på spillet - men han vil aldrig risikere sejren for at få det

Jakob Vestergaard håber på, at spillerne løfter niveauet fra Ajax-kampen, når EH Aalborg kommer på besøg. Arkivfoto: Morten Dueholm

Jakob Vestergaard vil til en hver tid hellere vinde grimt end at spille pænt og risikere at tabe. Men med det in mente håber han, at Viborg HK spiller både bedre og mere frigjort mod EH Aalborg, end tilfældet var mod Ajax.

Viborg: - Jeg kommer til at bruge 16 timer på at se på, hvilket udtryk vi skal have og hvilke spillere, der skal satses på fremadrettet.

Sådan sagde VHK-træner Jakob Vestergaard efter onsdagskampen mod Ajax, hvor han trods sejren på 23-19 var særdeles utilfreds med indsatsen.

Søndag gælder det så mødet med ligaens nummer sjok, EH Aalborg, og hvad har Jakob Vestergaard så fået ud af evalueringen af Ajax-kampen.

- Fighten var egentlig okay, og intentionerne var gode, men spillerne skal blive bedre til at bringe sig selv og hinanden i de gode positioner. Vi skal også blive bedre til at tage os kærligt af bolden forstået på den måde, at når vi mister den, så skal det være fordi, vi har scoret, eller modstanderen har dækket rigtig godt op. Det skal ikke være fordi vi igen har lavet den samme fejl, siger Jakob Vestergaard.

Nå det er sagt, så lægger VHK-træneren ikke skjul på, at sejren altid vil være det vigtigste.

- Det er bedre at vinde en grim kamp end at spille pænt og så tabe alligevel. Men jeg vil gerne have, at vi spiller både bedre og mere frigjort, end vi gjorde mod Ajax, siger Jakob Vestergaard.

Han har set sit hold hente maksimumpoint i EHF Cuppens gruppespil, mens det til gengæld har haltet i den hjemlige liga.

- Det har været meget ustabilt. Vi skal gerne få fornemmelsen af, at spillet både udvikler sig og bliver mere stabilt. Vi skal også helst have lidt mere krydderi på vores spil, men jeg vil aldrig sælge sejren for at få det, siger Jakob Vestergaard.

Viborg HK har ikke haft stregspiller Stine Bodholt på holdkortet i de seneste par kampe, men træneren forventer, at hun er med på søndag.

Pauline Bøgelund er begyndt at træne med, men hun kommer ikke i aktion mod EH Aalborg. Det samme er tilfældet for Anne-Sofie Filtenborg.

- Der er ikke sat nogen dato for, hvornår vi forventer, at de er kampklare igen, siger Jakob Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

'Ny beboer i opgangen' snød sig ind hos 92-årig

112

Tyv stak af med smykker og mærkevare-ure

Annonce