Annonce
Sport

VHK uddelte bøllebank: Det sagde de efter kampen

Viborg HK fik en meget vigtig sejr over Besancon. Foto: Morten Dueholm

Der var stor tilfredshed i Viborg HK-lejren efter storsejren på 35-26 over Besancon.

Annonce

Viborg: Kontrabølgen væltede ind over franske Besancon i anden halvleg af EHF Cup-kampen mod Viborg HK.

Hjemmeholdet løb ganske enkelt fra franskmændene og vandt overlegent med 35-26.

Det resultat fik naturligvis smilene frem blandt VHK'erne.

Jakob Vestergaard: Mange løftede vores spil

Jakob Vestergaard var stolt over sit holds præstation. Foto: Morten Dueholm

Viborg HK's træner Jakob Vestergaard havde håbet på et lille forspring ved pausen for derefter at tage fuld kontrol over kampen i anden halvleg. Det kampbillede kom stort set til at holde stik.

- Det gik meget, som jeg havde håbet på. Vi fik en rigtig god start og spillede enormt disciplineret. Så kom vi ind i en periode, hvor vi afsluttede for hurtigt, løb dårligt retur og ikke fik organiseret vores defensiv godt nok. De kom på 8-9, men så fik vi Line Uno ind, og hun leverede et fremragende indhop, sagde Jakob Vestergard, som så Uno score fire mål i slutfasen af første halvleg.

- I anden halvleg stod vi distancen defensivt, og flere spillere kom ind og løftede vores spil. Amalie Grøn skal fremhæves, for hun spillede suverænt sin bedste kamp i denne sæson. Josephine Nordstrøm gjorde det godt, og det var fedt at have Anne Hykkelbjerg med igen, for hun giver som en høj stregspiller noget andet til vores spil. Jeg er super godt tilfreds og stolt over holdets præstation, sagde Jakob Vestergaard.

Carin Strömberg: En rigtig holdindsats

Carin Strömberg var glad for, at VHK fik hævet sit bundniveau. Foto: Morten Dueholm

Carin Strömberg var én af de spillere, som var med til at give Viborg HK en super indledning på kampen mod Besancon. Hun glædede sig over den måde, som VHK greb opgøret an på.

- Vi havde snakket om at hæve vores bundniveau i forhold til nogle af de andre kampe, vi har spillet. Det gjorde vi, og jeg synes, at vi spillede med en god energi. Vi vidste på forhånd ikke helt, hvad Besancon kom med, men vi gjorde det godt, og det var en rigtig hold indsats, sagde Carin Strömberg.

Men kom sejren på 35-26 på en lidt billig baggrund, eller ramte VHK bare et højt niveau? Carin Strömberg valgte at rose egne evner.

- Jeg synes, at vi spillede godt i dag, og når vi gør det, så er vi bare mega gode. Men det kan blive en helt anden kamp, når vi skal møde Besancon på udebane. De har spillere med individuelle kvaliteter, men de spiller måske ikke så meget som et hold.

Line Uno: Et hold, vi skulle slå

Line Uno satte turbo på VHK's spil i slutningen af første halvleg. Foto: Morten Dueholm

Line Uno kom i slutningen af første halvleg ind med masser af tempo og direkte spil, og det kunne Besancon slet ikke dæmme op for.

- Det er altid dejligt, når man gør noget, som kan bringe holdet foran. Men jeg synes faktisk, at vi spillede fint i store dele af kampen. Jeg følte hele vejen igennem, at det var et hold, som vi skulle kunne slå, og vi fik lukket af for dem og afgjort kampen, sagde Line Uno.

Viborg HK havde mange succesfulde kontraangreb mod Besancon, og det blev en afgørende faktor.

- Det betød meget, for det er nogle lette mål. Når vi får forsvaret til at fungere, så har vi spillerne til at få mange mål i kontrafasen, og det var vigtigt, at vi fik løbet med dem i dag, sagde Line Uno.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce