Annonce
Viborg HK

VHK vandt knebent mod bundprop

Julie Thinggaard var en af de bedre VHK'ere i mandagens opgør. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK's U19-kvinder besejrede lige akkurat mandagens modstander fra Team Esbjerg, som endnu ikke har tilspillet sig ét eneste point i indeværende sæson.
Annonce

Esbjerg: Viborg HK vandt med en enkelt pind, da de mandag aften var på besøg hos U19-ligaens bundprop fra Team Esbjerg.

De grønblusede var foran i store dele af kampen, og allerede efter 10 minutters spil var forspringet oppe på fire mål. Den føring holdt helt til pausen, men udover et væld af flotte scoringer fra venstrefløj Julie Thinggaard var spillet ikke prangende.

- Vores spil var overhovedet ikke så godt, som det kan være. Esbjerg spillede meget langsomt, og det havde vi svært ved at bevare tålmodigheden mod, sagde VHK-træner, Mads Bendixen.

Efter pausen fandt VHK tålmodigheden, og ganske hurtigt blev føringen fordoblet. Med 20 minutter tilbage af opgøret var de foran med otte, men så vågnede de vestjyske værter.

- Vi traf en masse forkerte beslutninger i begge ender i banen, og mistede på ny tålmodigheden. Og så glemte vi lidt, hvad vi er gode til. Det endte med at blive rigtig tæt, forklarede Mads Bendixen.

Forspringet blev mindre og mindre, og med 20 sekunder tilbage af kampen angreb Esbjerg for en udligning. De tog en timeout, fik sat spillet op, men et solidt VHK-forsvar afværgede katastrofen. Kampen endte 25-26.

Viborg HK har med sejren hentet otte point i fem kampe, og ligger til i toppen af rækken. Esbjerg har tabt fem ud af fem.

Team Esbjerg - Viborg HK 25-26 (13-17)

Håndbold, U19-ligaen, kvinder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nej tak til muslimsk bønnekald

Annonce