Annonce
Sport

VHK vil fortsætte europæisk stime - men ikke for enhver pris

Træner Jakob Vestergaard samler her sine spillere i hallen i Besancon, hvor Viborg HK søndag aften spiller EHF Cup-kamp. Foto: Christian Hald

Viborg HK vil vinde i Frankrig mod Besancon, men det bliver samtidig en kamp, hvor træner Jakob Vestergaard vil skifte mere ud, end han plejer.

Besancon: Efter næsten 12 timers rejse i bus og med fly ankom Viborg HK sent lørdag eftermiddag til Besancon i Frankrig.

Her skal holdet søndag aften møde Besancon i den sidste kamp i EHF Cuppens gruppespil. Viborg HK er allerede videre, mens Besancon med en sejr kan nå andenpladsen i puljen og derfor har alt at spille for.

Efter en hurtig omgang pasta med kødsovs og lidt hvile på værelserne på det lille og fine Hotel Victor Hugo, som ligger skråt over for Banegården i Besancon, skulle VHK'erne i hallen for at træne.

Her blev de mødt og sunget ind i hallen af et par håndfulde fans fra Viborg HK Fanklubben, som har kørt i bus i 17-18 timer for at komme til Frankrig.

Efter individuel opvarmning og en kort fodboldkamp med Stine Andersen og Ann Grete Nørgaard som målscorere blev der trænet angrebsspil. Den normale højreback, Moa Högdahl er på grund af sygdom ikke med i Frankrig, så Viborg HK havde nogle ting, som skulle finjusteres i offensiven.

Viborg HK må i øvrigt også undvære stregspiller Stine Bodholt, som har forstuvet foden.

Herefter var det hjem på hotellet til sen aftensmad klokken 21.30, inden den søndag står på opladning og taktik, inden Viborg HK søndag klokken 18 spiller mod Besancon - formentlig foran 3000 tilskuere.

Øverst kan du se et interview med cheftræner Jakob Vestergaard fra hallen i Besancon.

Her kiggede han lørdag efter træningen frem mod EHF Cup-kampen og forholdt sig til, at Moa Högdahl og Stine Bodholt ikke er til rådighed.

Kristina Jørgensen er én af de bagspillere, som formentlig bliver sparet lidt mod Besancon. Foto: Christian Hald
Ann Grete Nørgaard lægger an til et hurtigt kontraløb under lørdagens træning i Frankrig. Foto: Christian Hald
Amalie Grøn afslutter fra fløjen, mens en koncentreret Josephine Nordstrøm forsøger at redde. Foto: Christian Hald
Stine Bodholt er ikke med i Frankrig, og det betyder mere ansvar over på skuldrene af den unge stregspiller Ida-Marie Dahl (billedet). Foto: Christian Hald
Marianne Haugsted fra Viborg HK's U18-hold har fået muligheden for at komme med førsteholdet på Europa Cup-tur. Foto: Christian Hald
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce