x
Annonce
Rundt om Viborg

- Vi kan jo lige så godt få brugt vores råvarer

Mønsted Kro er lukket på gund af corona-virus men leverer nu mad ud af huset. Arkivfoto: Morten Dueholm
Mønsted Kro tilbyder nu også mad ud af huset med dagens menu, stjerneskud og smørrebrød - kroen leverer i forvejen til nogle pensionister, og råvarerne skal jo bruges, fortæller kroindehaver Frank Kudal.

Mønsted: - Det er for holde mig beskæftiget, griner Frank Kudal, der sammen med sin kone Margit driver Mønsted Kro.

Kroen har siden mandag også tilbudt mad ud af huset med en dagens menu, smørrebrød og stjerneskud, og udover at holde Frank Kudal i gang i køkkenet, nu hvor kroen er tvangslukket som han siger, så handler det også om at få brugt de råvarer man har.

- Vi har jo råvarer fra arrangementer, som så er blevet aflyst, og dem kan vi jo lige så godt få brugt. Og så leverer vi i forvejen mad til nogle pensionister, så det var oplagt at brede det tilbud lidt ud, siger Frank Kudal.

Første gang med take away fra kroen var altså mandag, og det leverede man 12 portioner ud af huset.

- Så det var ikke vildt, men det kan jo være, at det kommer, siger Frank Kudal.

Kroen har været lukket siden tirsdag i sidste uge som følge af regeringens påbud, så der er i sagens natur stille. Men økonomisk betyder det nu ikke det store for ægteparret, der har drevet kroen i snart 40 år.

- Vi har haft stedet længe og er ikke så følsomme som folk, der er helt nystartede. Men derfor håber jeg da alligevel, at det her er hurtigt overstået. Jeg kunne da godt frygte, at det her fortsætter hen over sommeren, og først er slut, når børnene skal i skole igen til august. Eneste lyspunkt i det er måske, at folk så holder ferien herhjemme, og det kan jo rette op på sæsonen, siger Frank Kudal.

Kroens ugemenu kan findes på Facebook-siden for Mønsted Kro - her fremgår priser og afhentningstidspunkter også.

Vi kan jo lige så få brugt de råvarer vi har, siger kroejer Frank Kudal. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Vi fik det håb, som der er brug for

Annonce