Annonce
Viborg

Vi skal da være her

»Guldsmed Norup, familie og venner« er atter i år med ved 24 timers løbet. Over holdet hænger en del af trøjerne fra nogle af de tidligere løb. Foto: Morten Dueholm

Guldsmed Norup, familie og venner er faste deltagere ved 24 timer løbet.

Annonce

Holdet »Guldsmed Norup, familie og venner« deltog i 24 timers løbet første gang for 12 år siden, og de har - på nær et enkelt år - været med lige siden.

»Og det var da helt forkert det år, hvor vi ikke var med,« fortæller Marianne Thingholm, som sammen husbonden, guldsmed Kjeld Norup, samler venner, kolleger og familie i teltet ved Søndersø, når der den anden weekend i august skal løbes døgnet rundt.

»Vi er rent løbemæssigt ikke så ambitiøse, som vi var for nogle år siden, men vi tager det stadig seriøst, og så hygger vi os gevaldigt med den efterhånden ret faste flok, vi er, og glæder os over, at der også jævnligt kommer nye til,« siger Kjeld Norup, som lørdag eftermiddag så frem til at skulle løbe nogle ture om natten.

Inden da stod den blandt andet på tapas fra Mikkelsen G for omkring 30 mennesker i teltet, hvor der undervejs ikke drikkes alkohol, for det er altså stadig et løbearrangement, selvom der også hygges.

»Ikke fordi vi ser skævt til, at nogle får en øl eller et glas vin, men sådan er det nu en gang blevet her hos os,« siger Marianne Thingholm, som for øvrigt godt kan lide den alvor der ligger i, at man hele tiden skal være klar med den næste løber.

»Det givet en vis intensitet over det hele, som jeg godt kan lide, og så er det da bare hyggeligt, at vi mødes år efter år, og efterhånden har fået faste roller, som Birgitte for eksempel, der er vores faste bolle-bager,« fortæller Marianne Thingholm.

Både hun og husbonden er overbevist om, at »Guldsmed Norup, familie og venner« er tilbage ved Søndersø om et år, når der atter skal løbes i 24 timer.

»Vi skal da være her,« siger Kjeld Norup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

Danmark

Klumme: Få nu fingeren ud af næsen

Bjerringbro

Læge smittet med coronavirus - lægehus kører på nødberedskab

Coronavirus

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes og baråbningstider udvides

Sport For abonnenter

Ny offensivspiller er flyttet sammen med lokalt stortalent: Giver en rigtig god start på tiden i Viborg

Annonce