Annonce
Viborg

Viborg Asmild Rotary Klub hjælper nødlidende børn i Ukraine

Neonatal-afdelingen på Lviv Regional Hospital i Ukraine fik kuvøser med hjælp fra både Viborg Asmild og Lviv International rotary klubber. Pressefoto
Uniformer til hospitalspersonale og kuvøser til en neonatal-afdeling er altsammen sendt afsted fra Viborg mod Lviv i Ukraine i forbindelse med et af Viborg Asmild Rotary Klubs humanitære projekter.

Viborg: For mere end et år siden begyndte Viborg Asmild Rotary Klub det store, humanitære projekt "nødlidende børn i Lviv". Og selv i corona-tider fortsætter medlemmerne utrætteligt, så både første og anden del af projektet bliver gennemført.

Nybo Workwear donerede for et par måneder siden 1050 uniformer til to hospitaler i Lviv i Ukraine. Donationen faldt på et tørt sted, da personalet ofte må arbejde i eget tøj.

I næste uge skulle en delegation på 30 af klubbens medlemmer med ledsagere have været på besøg i den ukrainske by i forbindelse med projektets anden del.

Neonatal-afdelingen på et af hospitalerne har nemlig for nylig fået overdraget og installeret to kuvøser.

- Alle var superglade, og på afdelingen var man meget spændte på at tage kuvøserne i brug, fortæller rotary-klubben.

Pengene til kuvøserne har man skaffet ved udgivelse af bogen "Viborgs byrum - Uden døre", der viser byens mange udendørs kunstværker. I skrivende stund har udgivelsen indsamlet over 250.000 kroner.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Hvordan går det efter et covid-19-forløb?

Annonce