Annonce
Erhverv

Viborg Bryghus fyrer direktøren: - Vi har brug for andre kompetencer

Kasper Nielsen er ikke længere direktør i Viborg Bryghus. Bestyrelsen ønsker en anden profil til jobbet, når bryghuset flytter ind i nye rammer. Arkivfoto: Morten Dueholm
Det er snart to år siden, at Viborg Bryghus udnævnte Kasper Nielsen som ny direktør. Siden har bryghuset øget omsætningen trods corona, og man har fået gang i det kommende bryggeri i Viborg - men det bliver altså uden Kasper Nielsen ved roret.

Viborg: Fredag morgen smed Viborg Bryghus lidt af en bombe. Direktør Kasper Nielsen stopper med øjeblikkelig virkning "efter gensidig aftale".

Bryghuset står over for en markant ændring, når der skal flyttes ind og sættes gang i produktionen af øl i de nye lokaler på Lundvej, og her har man vurderet, at der skal en anden direktør til at lede bryggeriet ind i den nye tid. Også selvom omsætningen er steget fra fem til seks millioner kroner i det seneste regnskabsår - udgifterne er dog også steget i samme periode.

- Vi har vækstet rigtig flot den seneste tid, og det er helt klart også Kaspers fortjeneste. Men det nye bryghus gør, at vi har brug for andre kompetencer. Ikke mindst på den vigtige direktørpost, hvor stærke kompetencer inden for streng planlægning, struktur og opfølgning skal være centrale, fortæller formand for Viborg Bryghus, Mikael Møller, og fortsætter:

Annonce

- En anden vigtig rolle er til stadighed at vedligeholde og udbygge bryghusets gode relationer og tillid til anpartshavere, bryggeriforeningen, vores frivillige, Viborgs kultur- og erhvervsliv og kunder - herunder naturligvis restauranter og butikker.

Formand for Viborg Bryghus' bestyrelse, Mikael Møller, mener, at tiden var rigtig for at få en ny direktør til Viborg Bryghus. Arkivfoto: Preben Madsen

Men kan det ikke også være et svært tidspunkt at skifte ud på direktørposten, når Kasper Nielsen har været med i hele processen med at få det nye bryggeri op at stå?

- Jo, du har ret i, at den nye direktør kommer til at stå overfor en stor opgave, men det er samtidig også en rigtig god mulighed for at forme det, som man gerne vil have det, siger Mikael Møller, som understreger, at man ikke har en afløser klar.

- Nej, der går noget tid, før vi finder den rigtige person. Det er også derfor, at vi gør det nu, så vi har tiden til at få det på plads. Og vi kommer nok også til at alliere os med nogle, der skal hjælpe os med at finde den helt rigtige.

Det nye bryghus gør, at vi har brug for andre kompetencer. Ikke mindst på den vigtige direktørpost, hvor stærke kompetencer inden for streng planlægning, struktur og opfølgning skal være centrale.

Mikael Møller, formand for Viborg Bryghus' bestyrelse
Annonce
Viborg For abonnenter

75-årige Karl Erik ryster og skal til undersøgelse på hospitalet - men to ugers forsøg på at få kontakt med Patientkontoret har været forgæves

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 752 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn - højeste prositivprocent siden august

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tidsplan er klar: Nu river Bach Gruppen Vesterbro Torv ned

Alarm 112 For abonnenter

Pludselig stod der en kvart million på kontoen: Hashhandleren anede ikke, hvor de kom fra - påstår han

Debat

Høje bygninger kaster altid lange skygger

Rundt om Viborg

Lystfiskere er bekymrede: Karup Å er misfarvet af okker

Debat

Det er vores forbandede pligt at lytte – især til dem der ikke råber højt

Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Erhverv

Dansk Erhverv: Lad offentlig-privat samarbejde skabe verdens bedste ældrepleje

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Viborg

Forsvaret forurenede bæk: Nu skal kød fra kvæg alligevel testes for giftstoffer

Bolig

Danmarks billigste 'herregård' til salg: Her har Christian IV overnattet

Leder For abonnenter

Vesterbro Torv: Så siger vi snart farvel til ruinen!

Viborg FF For abonnenter

Viborg FF spillede solid reservekamp mod Hobro - U19-bomber og erfaren Viborg-dreng sprang i øjnene

Alarm 112

Husk paraplyen: DMI varsler voldsomme mængder regn

Annonce