Annonce
Sport

Viborg-direktør håber på flere tilskuere til 1. divisionskampe - alt andet vil være ulogisk

Morten Jensen mener, at Viborg FF er klar til at lukke flere tilskuere ind til kampene. Arkivfoto: Axel Schütt
Viborg FF's direktør Morten Jensen forstår ikke, at klubberne i 1. division ikke får den samme mulighed for at få flere tilskuere på stadion som klubberne i Superligaen.
Annonce

Fodbold: Der er åbnet for flere end 500 tilskuere til superligakampe, mens kampene i 1. division fortsat blot må være begivenheder med maksimalt 500 tilstedeværende.

- Jeg har set, at der kun er åbnet for Superligaen. Og jeg kender ikke de nærmere bevæggrunde. Men jeg må sige, at Nordicbet-ligaen (1. division, red) på mange måder har kørt næsten identistiske protokoller som Superligaen - og for vores vedkommende vil vi være ligeså meget i stand til at gennemføre kampe efter den sundhedsmæssige protokol, som man vil gøre i Superligaen, siger VFF-direktøren, som slår fast, at han er yderst tilfreds med det stykke politiske og kommunikationsmæssige arbejde, som Divisionsforeningen har udført under hele corona-situationen.


Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at presse på, så den her tilladelse også kommer til at gælde Viborg

Morten Jensen, direktør Viborg FF


Morten Jensen mener, at VFF 100 procent sikkert vil være i stand til at håndtere kampe, hvor der eksempelvis lukkes 500 tilskuere ind i flere forskellige sektioner på stadion, men indtil videre er det altså ikke en mulighed, når klubben spiller i næstbedste række - selv om Energi Viborg Arena er fuldt på højde med flere af de stadions i Superligaen, som har fået tilladelse til det.

- Og det stiller jeg mig altså ret uforstående overfor. Og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at presse på, så den her tilladelse også kommer til at gælde Viborg, siger Morten Jensen, som har været i dialog med kolleger fra 1. division, som er af den samme holdning.

- Vi må afvente, hvilken information vi får fra Divisionsforeningen, som er i dialog med regeringen og myndighederne. Men vi er i hvert fald 100 procent klar til at følge de protokoller, som er lagt op for kampene i Superligaen. Og vi håber og forventer, at det kan lykkes, så vi får de samme muligheder i 1. division - alt andet vil være ulogisk, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce