Annonce
Navne

Viborg-dreng scorede 12-tal og drømmejob samme dag

Martin Dollerup scorede et 12-tal til eksamen som Optical Dispenser og et drømmejob i London samme dag. Fredag 1. februar flytter han fra Viborg til London for at begynde i sit nye job i en af verdens største optikerbutikker. Pressebillede

Martin Dollerup scorede et 12-tal i sin afsluttende eksamen og samtidig et drømmejob hos en af verdens største optikerbutikker i London.

Viborg: Martin Dollerups smil er ekstra stort for tiden.

Den 23-årige Viborg-dreng, der arbejder som optikerassistent hos Louis Nielsen i Viborg, scorede nemlig for nylig et 12-tal, da han var til sin afsluttende eksamen som "optical dispenser", som er Louis Nielsens egen overbygning på uddannelsen som optikerassistent.

Efter eksamen fik han samtidig tilbudt et job som netop optical dispenser i en af verdens største optikerbutikker i London, Specsavers, der har 50 medarbejdere i én butik. Specsavers er verdens største optikerkæde.

Martin Dollerup selv er meget glad for muligheden.

- Jeg sagde ja med det samme, da jeg fik muligheden. At blive ansat i London i en af verdens største butikker er helt vildt. Det var et meget let valg, fortæller Martin Dollerup og smiler.

Butikschef hos Louis Nielsen i Viborg, Jan R. Sørensen, kommer til at savne Martin Dollerup i butikken, men forstår hans valg.

- Jeg opfordrede Martin til at sige ja, for når sådan en chance byder sig, skal man tage den. Jeg bakker fuldt ud op om Martins valg. Men vi vil savne ham i butikken. Det er der ingen tvivl om, fortæller Jan R. Sørensen.

Martin Dollerup, der er opvokset i Hald Ege, bliver i butikken i Viborg, indtil han 1. februar tager turen til London, hvor han bliver del af butikkens store medarbejderstab.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Kørte gennem landsby med 101 kilometer i timen: 37-årig i fængsel efter vanvidsture på Viborg-egnen

Viborg

Vinteren starter i august

Annonce