Annonce
Debat

Viborg er blevet den konservative højborg

Byrådsmedlem Claus Nielsen - Det Konservative Folkeparti (C). Foto: Photocare Viborg
Annonce

Læserbrev: Jeg har for et par dage siden testet, hvilket parti jeg er mest enig med, gennem Jyllands Postens politiske test. Jeg er ikke overraskende mest enig med det parti, jeg er medlem af og som jeg repræsentere som konservativ byrådsmedlem i Viborg kommune.

Da Søren Pape Poulsen spurgte mig, om jeg ville stille op som kandidat til kommunal valget i 2009, var jeg ikke et øjeblik i tvivl. Efter jeg nu har været medlem af byrådet i Viborg Kommune siden 2018 for Det Konservative Folkeparti, er jeg kun blevet endnu mere målrettet med, at blive valgt ind i byrådet igen til KV21.

Mit politiske virke har for mig, været utrolig interessant og lærerigt, og jeg har forsøgt på bedste vis at påvirke politikken på lokalt plan og forskellige fagområder.

Det Konservative Folkeparti i Viborg kommune har til KV21 et fantastisk stærkt hold af kandidater. Vi syv konservative byrådmedlemmer, som sidder i det nuværende byråd, har stået sammen i tykt og tyndt, vi har et stærkt sammenhold og har gensidig respekt for hinanden.


Viborg Kommune er blevet den konservative højborg i Danmark.


Ikke mindst har vi altid vores gode humør og optimisme med i vores politiske arbejde. Med de øvrige kandidater, der er kommet med på holdet, står vi stærkt til KV21, og vi tror på, at vores nuværende mandater på syv byrådsmedlemmer bliver øget efter KV21 den 16. November 2021.

Viborg Kommune er blevet den konservative højborg i Danmark. Det Konservative Folkeparti står stærkt i alle prognoser, og partiet er med Søren Pape Poulsen i spidsen nationalt og med Torsten Nielsen som vores borgmesterkandidat på vej mod en ny storhedstid.

Vi er det borgerlige Danmark. Vi står for ordentlighed, hæderlighed og for, at Danmark bliver endnu bedre som en lille, men stærk nation, med et frodig, kreativ og konkurrencedygtigt erhvervsliv og en bæredygtig økonomi.

Vi kæmper for at vores ældre borgere får en værdig alderdom, at så mange unge som muligt får en uddannelse og kommer i beskæftigelse, og at vi fortsat har en professionelt skole for vores børn.

Vi tror på, at Viborg Kommune vil vokser sig endnu større med flere nye tilflyttere, at vi kan tiltrække og styrke vores erhvervsliv og få flere uddannelsesinstitutioner til området. Viborg Kommune skal være en erhvervsvenlig kommune i Danmarksklasse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Boykot Vinter-OL i Beijing 2022

Annonce