Annonce
Viborg

Viborg får ny socialchef fra det nordjyske

Carsten Lindgaard Johansen. Privatfoto.
44-årige Carsten Lindgaard Johansen er ny socialchef i Viborg Kommune.

Viborg: 44-årige Carsten Johansen erstatter 45-årige Ulrik Johansen.

Viborg Kommune har nu fundet sin nye socialchef, efter at Ulrik Johansen tidligere på året kom med en opsigelse. Han nåede to et halvt år på posten.

Nu er det altså Carsten Lindgaard Johansen, der kan sætte sig til rette i stolen - han begynder om en måned, men behøver næppe at investere i den dyreste gps på markedet for at kunne finde vej fra bopælen i Skørping, hvor han bor med sin familie.

Carsten Lindgaard Johansen er født i Viborg og opvokset i Karup, ligesom han gik på gymnasiet i domkirkebyen.

Siden da rykkede han altså nordpå. Han er uddannet cand. scient. adm. fra Aalborg Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse. Senest har han været ansat som plejeboligchef i Aalborg Kommune.

På cv'et er der også titler som chef for Fagcenter for Socialpsykiatri og sekretariatschef i handicapafdelingen – begge steder også i Aalborg Kommune.

Annonce
Viborg Kommune har fundet sin nye socialchef. Arkivfoto: Andreas Søndergaard

Mangler handicapchef

Om ansættelsen siger direktør for Social, Sundhed og Omsorg i Viborg Kommune, Mette Andreassen i en pressemeddelelse:

- Med Carsten Lindgaard Johansen får vi en erfaren og engageret socialchef, der har stærke samarbejdsevner med fokus på en helhedsorienteret, involverende og dialogsøgende tilgang til jobbet.

Selv siger han i pressemeddelelsen fra Viborg Kommune, at:

- Jeg finder det spændende og visionært, at Viborg Kommune med sammenhængsmodellen arbejder med et helhedsperspektiv for at nedbryde silotænkning til gavn for borgerne. Det glæder jeg mig til at blive en del af, og jeg ser frem til at møde nye kollegaer og samarbejdspartnere.

Ulrik Johansen stoppede, fordi han fik en stilling som socialdirektør i Favrskov Kommune.

Kort tid efter - men uafhængigt af dét skifte - sagde også handicapchef Kim Søgaard op. Han fik titlen som socialchef i Varde Kommune. I øvrigt under den mand, der i sin tid blev afløst som socialchef af Ulrik Johansen i Viborg Kommune: Claus Fjeldgaard.

Jagten på en ny handicapchef er netop sat i gang - stillingen er nu slået op og forventes besat den 1. august.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce