Annonce
Viborg FF

Viborg FF delte med Vendsyssel - men overtager førstepladsen

ccc
Viborg FF var foran mod Vendsyssel FF, men måtte nøjes med 1-1 på hjemmebane. Det ene point var dog nok til at overtage førstepladsen i 1. division.

Viborg: Det blev til et point til Viborg FF, som torsdag aften mødte Vendsyssel FF på hjemmebane. Kampen sluttede 1-1 på mål af Frederik Brandhof i første halvleg og Wessam Abou Ali efter pausen.

Viborg FF fik ellers en drømmestart på opgøret mod Vendsyssel FF, som hidtil har været den største skuffelse i 1. division.

Superliga-nedrykkeren var inden kampen placeret under nedrykningsstregen i 1. division.

Allerede i det fjerde minut bragte Frederik Brandhof hjemmeholdet foran. Det var hans sjette sæsontræffer. Målet faldt i en situation, hvor et hjørnespark kom retur til Christian Sørensen, som igen sendte bolden ind i feltet. Her blev der headet på kassen, og tæt under mål dukkede Frederik Brandhof op og fik nettet til at blafre.

Syv minutter senere var Vendsyssel FF tæt på at udligne. Jakob Blåbjerg tog turen frem i venstre side, og han slog et præcist indlæg ind til Ali Messaoud, som fra nært hold afsluttede lige på Viborg FF’s nye keeper Ellery Balcombe.

Efter kun 20 minutters spil måtte Mads Aaquist forlade banen. Han havde slået sig et par minutter inden og kunne altså ikke fortsætte. Han blev erstattet af Emil Scheel, som var blandt hjemmeholdets bedste i resten af halvlegen.

Store chancer var der ikke mange af før pausen. Både Mikkel Agger og Emil Scheel var lige ved at slippe fri, men det blev ved lige ved og næsten. I stedet var det Vendsyssel, som var tættest på, da Emmanuel Ogude fyrede et projektil af fra distancen, men bolden sad midt i målet, og Ellery Balcombe fik viftet afslutningen over overliggeren.

Stillingen ved pausen var 1-0 til Viborg FF, og det var efter en halvleg mellem to hold, som tydeligvis havde stor respekt for hinanden.

Annonce

Kampen i tal

Viborg FF - Vendsyssel FF 1-1 (1-0)

Fodbold, 1. division

Mål: 1-0 Frederik Brandhof (4.), 1-1 Wessam Abou Ali (74.)

Advarsler: Jeppe Grønning (Viborg FF), Rasmus Vinderslev (Vendsyssel)

Tilskuere: 2067

Viborg FF's startopstilling: Ellery Balcombe - Alexander Fischer, Lars Kramer, Nikko Boxall, Jakob Bonde, Christian Sørensen - Jeff Mensah (63. Christian Sivebæk), Jeppe Grønning, Frederik Brandhof, Mads Aaquist (20. Emil Scheel) - Mikkel Agger (77. Christian Moses)

I anden halvleg åbnede kampen for alvor op. Viborg FF havde en rigtig god periode i begyndelsen af halvlegen og kunne med lidt mere skarphed og held have lukket kampen.

Der var gode chancer til både Christian Sørensen, Lars Kramer og Emil Scheel, men hjemmeholdet fik ikke udbytte af ellers godt spil.

Vendsyssel lignede en kort overgang et hold, som ikke rigtig troede på tingene, men så begyndte gæsterne at bide fra sig.

Lidt tilfældigt havnede et indlæg i feltet hos Ali Messaoud, som efter et par finter afsluttede svagt med indersiden. Kort efter slap Emmanuel Ogude bagom Viborg FF’s forsvar, men Ellery Balcombe kom godt ud af sit mål og fik angriberen til at overplacere sin afslutning.

Vendsyssel begyndte at lugte blod, men i det 69. minut kunne Emil Scheel havde slukket lyset for gæsterne, da han selv erobrede bolden og afsluttede godt til forreste stolpe, hvor gæsternes målmand Peter Friis Jensen reddede.

I stedet kom udligningen fem minutter senere. Balcombe kom på skovtur, da Ogude jagtede en bold i venstre side af feltet. Han spillede tilbage til Jakob Blåbjerg, som slog kuglen ind bagerst i feltet. Her fik Konate headet hen til en helt fri Wessam Abou Ali midt for mål, og han kunne næsten ikke undgå at score.

Det var efterfølgende Vendsyssel, som pressede mest på i slutfasen, men ingen af de to hold kom frem til flere store chancer.

Opgøret sluttede derfor 1-1. Viborg FF er stadig otte point foran Vendsyssel i stillingen, hvor Jacob Neestrups mandskab nu ligger nummer et.

ccc
ccc
ccc
ccc
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Viborg FF's pokalhelte anno 2000 - sådan er det gået dem siden

Viborg FF For abonnenter

Viborg FF's største sejr nogensinde - set fra seks forskellige synsvinkler

Annonce