Annonce
Sport

Viborg FF-direktør er skuffet efter politisk nej til flere tilskuere på stadion

Der kommer ikke flere tilskuere på Energi Viborg Arena lige med det samme. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FF-direktør Morten Jensen er skuffet over, at tommelfingeren fra politisk side er blevet vendt nedad i forhold til at genindføre den såkaldte superligaordning.

Fodbold: Der kommer ikke flere end 500 tilskuere på Energi Viborg Arena lige med det samme.

Det var nogenlunde den melding, som kulturminister Joy Mogensen tirsdag kunne slynge tilbage i hovedet på de danske fodboldklubber, som ellers i sidste uge iværksatte en kampagne for at få genindført den såkaldte superligaordning.

Med samlet stemme har dansk fodbold forsøgt at argumentere for, at man via de omfattende protokoller og opdelte sektioner på stadion kan afvikle fodboldkampe på forsvarlig vis - og uden at blive til begivenheder med øget risiko for at sprede corona-smitte.

Annonce

Argumenterne har dog slet ikke virket, da regeringen fastholder, at det ikke kommer på tale at lukke flere fodboldfans ind på stadion lige nu.


Det er som om, at myndighederne ikke helt har fanget, hvad det er der foregår.

Morten Jensen, direktør Viborg FF


Nyheden er blevet modtaget med skuffelse hos Viborg FF-direktør Morten Jensen.

- Jeg synes, at der er arbejdet dygtigt for at påvirke politisk, men det er ikke lykkedes. Og det er det, som vi må forholde os til, siger direktøren.

Det er via Divisionsforeningen, at det politiske arbejde er foregået. Og det er et stort stykke arbejde, der er blevet gjort for at overbevise politikerne.

- Der er blevet brugt enorme ressourcer i Divisionsforeningen og i klubberne, men jeg synes ikke, at vi får afkast i forhold til de investeringer, som vi har gjort i det her, siger VFF-direktøren, der savner et skarpere lovkrav på området.

Han har bemærket sammenligningerne med både Ikea og Tivoli, hvor der ofte er flere mennesker samlet, end der er på et udendørs og sektionsopdelt fodboldstadion.

- Det er som om, at myndighederne ikke helt har fanget, hvad det er der foregår. Det er en skuffelse, men jeg havde desværre frygtet, at det var sådan det gik, da vi jo kan se, at smittetallet ikke er faldende - og derfor er man vel i alarmberedskab fra politisk hold, siger Morten Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce