Annonce
Viborg FF

Viborg FF er klar med ny sportschef - tiltræder med det samme

Jesper Fredberg er ny sportschef i Viborg FF. Arkivfoto.
Jesper Fredberg er udpeget som ny sportschef i Viborg FF. Han begynder i jobbet med øjeblikkelig virkning.

Viborg: Torsdag formiddag blev det offentliggjort, at Viborg FF har ansat en ny sportschef.

Der er tale om 37-årige Jesper Fredberg, som senest har været ansat i den græske klub Panathinaikos i rollen som "Head of Coaching".

- Jesper Fredberg er en fagligt kompetent person, som kommer med erfaring fra både trænergerningen, ungdoms- og talentarbejdet og fra lederstillinger i udenlandske klubber, ligesom han også har prøvet at være ude i det civile erhvervsliv. Vi ser en bred vifte af gode kompetencer sammenholdt med gode personlige egenskaber, og vi tror på, at han kan bidrage til, at vi løfter os som klub, siger Viborg FF's direktør Morten Jensen i en pressemeddelelse.

- Han skal være med til at udvikle klubben og sikre en fodboldmæssig innovation i Viborg FF, herunder både udviklingen af vores førstehold, men også med overordnet ansvar for talentmiljøet. Vi glæder os rigtig meget til at starte samarbejdet, lyder det videre fra Morten Jensen.

Jesper Fredberg har også en fortid i AGF, hvor han blandt andet trænede klubbens U19-hold, inden han blev forfremmet til assistenttræner for superligaholdet. Da AGF fyrede Peter Sørensen i februar 2014, overtog Jesper Fredberg cheftrænerposten, men han kunne ikke redde holdet fra nedrykning til 1. division.

Jesper Fredberg blev derefter talentchef i AGF, men stoppede i klubben efter et halvt år i det job.

Siden har han arbejdet i udlandet. Ud over det korte ophold i Panathinaikos har han været både været teknisk direktør og cheftræner i den cypriotiske klub Omonia Nicosia. Inden da var han en del af det belgiske firma Double PASS, som har specialiseret sig i talentudvikling.

Men nu gælder det altså arbejdet som sportschef i Viborg FF.

- Det er en rigtig spændende mulighed i en rigtig spændende klub. Jeg har haft gode samtaler med bestyrelsen og ledelsen, som har overbevist mig om, at det her projekt er det helt rigtige, og det har også gjort det til et nemt valg for mig. Der er nogle gode kræfter i klubben, som vil noget spændende med Viborg, og det vil jeg virkelig gerne være med til at udvikle, siger Jesper Fredberg i en pressemeddelelse. - Viborg FF er en klub med et stort potentiale på flere parametre, og det skal vi sammen have forløst. Jeg ser et spændende opland i forhold til talentudvikling, og så har klubbens førstehold en kultur og historie, som også gør, at vi skal tilbage i Superligaen, siger Jesper Fredberg.

Jesper Fredberg tiltræder i jobbet med øjeblikkelig virkning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce