Annonce
Viborg FF

Viborg FF fik superliga-smæk i Silkeborg

Viborg FF tabte klart til Silkeborg i en testkamp fredag formiddag. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF tabte klart, da holdet fredag formiddag spillede testkamp mod superligabundproppen Silkeborg.
Annonce

Silkeborg: Viborg FF tabte med klare 3-0, da holdet fredag formiddag spillede en testkamp mod superligaholdet Silkeborg.

Før kampen var stemningen afslappet. Et par af Viborg FF's reserver hyggede sig med at sparke på mål sammen med kampens dommer.

Allerede kort ind i kampen blev den gode stemning dog ødelagt. VFF's defensiv så ikke ud til at være vågen overhovedet, da Nicolai Vallys dukkede op i feltet og bragte Silkeborg i front.

Der var blot spillet halvandet minut, og VFF skulle herefter forsøge at få fat i kampen. Det lykkedes ikke synderligt godt.

Efter 10 minutter sov Mikkel Knudsen og blev plantet totalt i højresiden, hvilket gav en stor chance tæt under mål til Emil Holten.

Og fem minutter senere leverede VFF et af alt for mange boldtab midt på banen, hvilket Silkeborg straffede ubønhørligt. Igen var det Jeppe Okkels, der var bagmand - og denne gang slog Holten til.

Herefter var det dog som om, at VFF fik mere fat i spillet. Silkeborg faldt længere tilbage, hvilket gav gæsterne fra Viborg mere spil, mens hjemmeholdet lurede på omstillinger.

Det gav et enkelt skud fra Shelove Achelus, men ellers var det ikke meget, som VFF fik skabt.

VFF spillede for langsomt og havde mange boldtab, som satte Silkeborg i gang, men der blev ikke score yderligere.

I halvlegens slutfase begyndte VFF at byde mere ind offensivt. Jeppe Grønning havde en mulighed efter en dødbold, ligesom Albion Avdijaj fik en pæn mulighed for at heade ved bageste stolpe, men han fik headet lige på målmanden.

Silkeborg var dog også farlige og tvang en enkelt gang Mads Knügle til en god redning på et skud af Jeppe Okkels.

Kampen i tal

Silkeborg-Viborg FF 3-0 (2-0)

Fodbold, træningskamp

Mål: 1-0 Nicolai Vallys (2.), 2-0 Emil Holten (15.), 3-0 Emil Holten (47.)

Viborg FF 1. halvleg: Mads Knügle - Mikkel Knudsen, Jacob Dehn, Nikko Boxall, Christian Sørensen - Jeppe Grønning, Frederik Brandhof, Shelove Achelus - Tobias Bech, Albion Avdijaj, Mads Aaquist

Viborg FF 2. halvleg: Mads Knügle - Mikkel Knudsen (83. Mads Kjellerup), Jacob Dehn, Nikko Boxall (75. Simon Søndergård), Alexander Fischer - Jakob Bonde, Mads Aaquist (74. Mads Søndergaard), Jeff Mensah - Casper Gandrup, Alassana Jatta, Christian Sivebæk

Annonce

Historien gentog sig

Der blev skiftet en del ud på de to hold i pausen, men anden halvleg begyndte som første.

Der var knap spillet to minutter af anden halvleg, da Emil Holten kom fri og afdriblede Mads Knügle.

Dermed var VFF nede 3-0 i en kamp, hvor Superligaens bundprop var godt i gang med at tanke selvtillid.

De mange udskiftninger betød, at kampen ikke havde den helt store rytme. Der var mange fejl i begge ender af banen, og det var i det hele taget uskønt.

VFF fik igen en del spil, men det kneb med at skabe noget omkring Silkeborgs felt.

Et forsøg fra indskiftede Jatta og et langskud fra Knudsen blev det til, men ellers var det ikke særligt opløftende.

Det var dog som om, at VFF efter en time begyndte at få lidt bedre styr på offensiven. Mads Aaquist, Jatta og Sivebæk havde flere fine kombinationer, men rigtig farligt blev det dog ikke rigtig.

Det var omvendt heller ikke meget Silkeborg bød ind med i de sidste 45 minutter, som virkelig havde karakter af det det var - nemlig en træningskamp.

Viborg FF har kampfri i denne weekend, da holdets kamp mod Vendsyssel er udsat på grund af landsholdsudtagelser.

VFF skal i aktion igen lørdag den 23. november, hvor turen så går til Hjørring og udekampen mod Vendsyssel inden efteråret sluttes af hjemme mod Vejle den 28. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lev vel, gamle fugleskræmsel

Annonce