Annonce
Viborg FF

Viborg FF forlænger med fem spillere - Mangler stadig aftale med engelsk lejesvend

Nikko Boxall er én af dem, som har fået forlænget sin kontrakt. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Viborg FF har indgået kortvarige kontraktforlængelser med fem spillere, som oprindeligt havde kontraktudløb den 30. juni.
Annonce

Viborg: Viborg FF's trup ser ud til at forblive intakt sæsonen ud.

Klubben har indgået kortvarige kontraktforlængelser med Nikko Boxall, Christian Sivebæk, Mikkel Knudsen, Shelove Achelus og Simon Søndergård.

Fælles for dem er, at deres oprindelig kontrakter stod til at løbe ud den 30. juni 2020, men en aftale mellem Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening og Spillerforeningen har muliggjort de kortvarige aftaler.

- Det har heldigvis været en formalitet at få forlængelserne på plads, så vi er selvfølgelig tilfredse med at have vores trup til rådighed til alle de kampe, der venter resten af sæsonen, siger Viborg FF's sportschef, Jesper Fredberg, i en pressemeddelelse.

Den engelske målmand Brandon Austin, som er lejet i Tottenham, har endnu ikke fået forlænget sin kontrakt, men Jesper Fredberg forsikrer, at der arbejdes på en løsning.

- Brandon Austin er en case udenfor aftalen mellem Divisionsforeningen og Spillerforeningen, så den kører i et separat spor mellem os og Tottenham, og her ser vi også positivt på at finde en løsning, siger han.

Efter mere end to måneders corona-pause skal Viborg FF atter i aktion på fredag, hvor Skive lægger vejen forbi Energi Viborg Arena. Kampen spilles for lukkede døre, men man kan som altid følge med på folkebladets liveblog.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Annonce