Annonce
Viborg FF

Viborg FF fyrer cheftræner Steffen Højer

Steffen Højer er færdig som cheftræner i Viborg FF. Foto: Johnny Pedersen
Dagen efter nederlaget til Hobro har Viborg FF valgt at fyre cheftræner Steffen Højer og assistenttræner Ralf Pedersen.
Annonce

Viborg: Det bliver en ny mand, som fremover skal stå i spidsen for Viborg FF's førstehold.

Mandag eftermiddag stod det klart, at Viborg FF har besluttet at fyre cheftræner Steffen Højer oven på nederlaget til Hobro, som betød, at Viborg FF ikke indfriede målsætningen om at rykke op i Superligaen.

Også assistenttræner Ralf Pedersen har fået en fyreseddel.

- Efter en sæsonafslutning er det naturligt at evaluere på situationen, og vi må desværre konstatere, at vi i to sæsoner ikke har levet op til vores forventninger og målsætning, og derfor mener vi i bestyrelsen og ledelsen, at det er tid til at gå i en ny sportslig retning, udtaler sportschef Jesper Fredberg i en pressemeddelelse.

- Det er aldrig nemt at sige farvel, og det gør det ekstra svært, når vi har at gøre med to store klubpersonligheder. Vi ønsker Steffen og Ralf alt det bedste, og takker dem for deres indsats, lyder det fra Jesper Fredberg.

Steffen Højer er ked af, at han ikke får mulighed for at fortsætte i jobbet som cheftræner.

- Jeg er selvfølgelig enormt ærgerlig over beslutningen. Jeg synes, vi har rykket klubben i en professionel retning, og at der langt hen ad vejen er blevet leveret et godt stykke arbejde. Det var små marginaler, der gjorde, at vi ikke nåede målsætningen, men jeg kender også godt vilkårene som træner i denne branche, siger Steffen Højer.

Trænerduoen Steffen Højer og Ralf Pedersen overtog holdet i august 2017 og har stået i spidsen for Viborg FF i næsten to sæsoner.

Det er endnu uvist, hvem Viborg FF's nye cheftræner bliver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce