Annonce
Sport

Viborg FF garderer sig på målmandsposten - henter tidligere prøvemålmand

Viborg FF har tilknyttet målmanden Can Dursun på en kontrakt frem til sommer. Foto: Viborg FF

Viborg FF har tilknyttet den tidligere Brabrand-målmand Can Dursun på en kontrakt frem til sommeren 2019.

Viborg: Ingvar Jónsson har karantæne i forårets første to kampe, hvilket betyder, at unge Lucas Lund hidtil har været det eneste alternativ i førsteholdstruppen.

Og som VFF tidligere har luftet, så er det en giftig situation, da en skade til Lucas Lund vil sætte truppen i en særdeles kritisk situation, da man i så fald vil skulle ned i ungdomsrækkerne for at finde en førstemålmand.

Derfor har man nu prøvet at forsikre sig yderligere.

26-årige Can Dursun, som tidligere har været på prøve i Viborg FF, har fået en kontrakt gældende for resten af denne sæson.

- I Can får vi en målmand, som tidligere har leveret et godt indtryk under sin prøvetræning her i klubben. Han har vist, at han har et godt niveau i NordicBet Ligaen, og vi tror på, at han kan bidrage godt til vores målmandsteam. Dermed sikrer vi også, at vi hver dag er mindst to målmænd til træning, da Lucas Lund også fortsat passer sin uddannelse, forklarer direktør Morten Jensen på vff.dk.

- Vi har fortsat fuld tiltro til vores to øvrige målmænd i førsteholdstruppen, men med Ingvars karantæne i de første kampe, så tør vi ikke tage nogle chancer i forhold til eventuelle skader, og vi føler os nu godt dækket ind med tilgangen af Can Dursun, siger direktøren.

Annonce

Accepterer sin rolle

Can Dursun er rigtig glad for, at han nu får chancen for at bevise sig på et højere niveau, og han er helt afklaret med, at han er hentet ind som en gardering for de andre målmænd.

- Først og fremmest er jeg rigtig glad for at være her, og jeg er meget stolt over, at en klub som Viborg FF finder mig interessant. Jeg er helt afklaret med min rolle her, og jeg ser det som en stor mulighed for min udvikling at blive en del af et stærkt fuldtidssetup.

- Jeg vil gøre mit for at bidrage til holdet hver eneste dag på træningsbanen, og så skal jeg selvfølgelig gribe chancen, hvis den kommer. Det ultimative for os alle sammen er at rykke op i Superligaen til sommer, og for mig personligt håber jeg selvfølgelig også på, at jeg kan gøre mig fortjent til en længere kontrakt, siger han til klubbens hjemmeside.

Car Dursun har været vidt omkring i sin karriere. Han var i ungdomsafdelingen i Horsens og har været forbi klubber som Hobro, Vatanspor, Skanderborg og Aarhus Fremad. Senest har han spillet som amatør hos Brabrand IF - og det er derfor, at VFF kan tilknytte ham, selv om transfervinduet er lukket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre år med collager

Annonce