Annonce
Sport

Viborg FF handler i FC Nordsjælland - henter alsidig og stærk tekniker

Mads Aaquist er ny spiller i Viborg FF. Han har fået en kontrakt frem til sommeren 2022. Foto: Viborg FF
Viborg FF henter nyt blod til truppen. Den tidligere FCK, Helsingør, Horsens, Randers og FC Nordsjælland-spiller Mads Aaquist er blevet tilknyttet på en treårig aftale.

Viborg: Viborg FF opruster igen på spillerfronten.

Torsdag offentliggjorde klubben, at den henter 24-årige Mads Aaquist i FC Nordsjælland.

Mads Aaquist har underskrevet en treårig aftale med VFF.

- Vi er selvfølgelig meget glade for at kunne tiltrække Mads Aaquist hertil. Han er en fleksibel spiller, der kan dække mange positioner, men vi ser hans kompetencer komme bedst til udtryk på midtbanen, og han klæder vores spillestil rigtig godt. Han er boldfast, aggressiv og med en stor motor, siger sportschef Jesper Fredberg om den seneste tilføjelse til VFF-truppen.

- Samtidig har han en super indstilling og en personlighed, der vil passe perfekt ind til vores trup både på og uden for banen, siger sportschefen til vff.dk.

Den nyslåede Viborg-spiller glæder sig til at komme i gang i Viborg.

- Viborg FF har givet udtryk for, at man vil mig rigtig meget, og det er selvfølgelig rigtig motiverende. Der er gang i noget spændende her, og det vil jeg gerne være en del af. Jeg har fået et super indtryk af det hele. Det er en fed klub med fede fans, et flot stadion og snart også med helt nye træningsfaciliteter, så det glæder jeg mig rigtig meget til, siger han.

Har været på rundtur

Mads Aaquist er et produkt af talentarbejdet i FCK og spillede blandt andet med i europæiske ungdomsturneringer for storklubben.

Han har også optrådt for samtlige danske ungdomslandshold fra U16 til U20.

Han nåede også at få en enkelt kamp for FCK, inden han drog videre i karrieren. I første omgang var han i Horsens, hvor han ikke ligefrem bragede igennem. Derfor kom hans formentlig bedste tid i Helsingør. Her var han en profil på det hold, som eksempelvis sendte Viborg FF ned i 1. division i 2017.

Herfra skiftede han videre til FC Nordsjælland, hvor han dog havde svært ved at bryde igennem. Derfor var han i sidste sæson udlejet til Randers, hvor han fik en del kampe og scorede fem mål.

I denne sæson har han så igen været hos FC Nordsjælland, hvor han har været inde og ude af holdet og blandt andet er blevet brugt som back, hvilket faktisk er en position, som han har beklædt i flere forskellige klubber gennem karrieren.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce