Annonce
Viborg FF

Her er Viborg FF's nye cheftræner

Jacob Neestrup er ny cheftræner for Viborg FF's 1. divisionshold. Foto: Morten Pedersen
FC Københavns assistenttræner i sidste sæson Jacob Neestrup er ny cheftræner i Viborg FF.
Annonce

Viborg: 31-årige Jacob Neestrup bliver ny cheftræner i Viborg FF.

Han var i sidste sæson assistenttræner for FC Københavns superligahold og har tidligere været træner for FCK's U17-hold.

- Vi har været igennem en lang og grundig proces, som vores sportschef Jesper Fredberg primært har stået for, og så har jeg selv og bestyrelsen været inde over til sidst. Vi har haft mange spændende muligheder med hensyn til den nye træner, og vi sidder tilbage med en rigtig god fornemmelse nu, siger Viborg FF's direktør Morten Jensen.

Sportschef Jesper Fredberg mener, at Viborg FF har fundet en træner, som både kan skabe resultater samt udvikle klubbens miljø og de unge spillere.

- Han kommer med præcis de ting, vi leder efter. Han har erfaring fra en klub, som er vant til at vinde og udvikle vindere. Samtidig er han fagligt meget kompetent, siger Jesper Fredberg.

Jacob Neestrup har en fortid som spiller i FC København, og han fik i 2006 debut på førsteholdet allerede som 18-årig. Det skete i en pokalkamp mod Thisted, hvor han fik en alvorlig ankelskade, der kom til at forfølge ham i resten af karrieren, som også bød på ophold i norske Stavanger IF og islandske FH Hafnarfjördur.

Viborg FF holder pressemøde klokken 10.45 på Kirkebækvej.

Folkebladet sender live fra begivenheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce