x
Annonce
Viborg FF

Viborg FF har fundet assistenttræner – men der kommer én mere

Nickolai Lund med en fortid som cheftræner for Team Viborg bliver ny assistenttræner for Viborg FF's 1. divisionshold. Arkivfoto: Agata Lenczewska-Madsen
Nickolai Lund bliver assistenttræner for Viborg FF's 1. divisionshold, men klubben leder fortsat efter endnu en assistent til den nye cheftræner Jacob Neestrup.

Viborg: Nickolai Lund skal være assistent for Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup.

Det offentliggjorde Viborg FF onsdag eftermiddag.

31-årige Nickolai Lund skal have særlig fokus på de unge spillere og får titlen assistent- og transitionstræner. Han var i sidste sæson analytiker på førsteholdet og cheftræner for U15-holdet - og er uddannet A-træner.

Men Nickolai Lund bliver ikke den eneste assistenttræner for førsteholdet i denne sæson.

- Vi ønsker et stærkt setup med to assistenter, og vi er rigtig glade for at kunne præsentere Nickolai som den ene. Vi har haft ham klar i kulissen, og vi ved, at vi får en fagligt dygtig og meget ambitiøs træner. Han er stærk på analysedelen, og så er han samtidig rigtig god til de unge talenter, som også bliver et af hans store ansvarsområder, siger sportschef Jesper Fredberg i en pressemeddelelse.

-Vi søger fortsat efter at opgradere vores setup endnu mere, så vi bliver endnu dygtigere på træningsbanen, og derved løfter niveauet for klubben, siger Jesper Fredberg.

Nickolai Lund ser frem til sin nye rolle.

- Jeg er både glad og stolt, og jeg ser det her som en fantastisk mulighed for mig. Det er meget spændende at være med til at videreudvikle det projekt, der er i gang her i klubben.

- Jeg skal bidrage med mine kompetencer omkring analyse og individuel træning, og jeg glæder mig bare til at komme i gang på træningsbanen sammen med spillerne, lyder det fra Nickolai Lund.

Nickolai Lund var i en årrække cheftræner hos Team Viborg, men stoppede i klubben i 2015. Han har også været tilknyttet Hald Ege Efterskole og Viborg Katedralskole.

Inden han tog til Viborg FF, nåede han desuden at være assistenttræner for U19-holdene på drengesiden i henholdsvis Randers FC og Silkeborg IF.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce