Annonce
Viborg FF

Viborg FF henter forsvarsspiller i Sydafrika

Lorenzo Gordinho blev mandag præsenteret i Viborg FF. Foto: Viborg FF
Viborg FF har skrevet kontrakt med den sydafrikanske forsvarsspiller Lorenzo Gordinho.
Annonce

Fodbold: Viborg FF præsenterer nyt blod til forsvarskæden.

Der er tale om den 26-årige sydafrikaner Lorenzo Gordinho, som har spillet hele sin seniorkarriere i den bedste række i Sydafrika.

-Med Lorenzo får vi en anderledes type forsvarsspiller, end vi har i truppen i forvejen. Han er hurtig, duelstærk, er vant til at spille i venstre side af det centrale forsvar, og så kommer han fra en liga på et højere niveau end vores, hvor han har spillet mange kampe, siger Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg til vff.dk.

-Han er en topprofessionel fyr, der kommer matchfit, og vi har en forventning om, at han kan gå ind og styrke os med det samme, siger Fredberg.

Lorenzo Gordinho var i 10 år tilknyttet klubben Kaizer Chiefs. Han var fra januar 2018 til januar 2019 lejet ud til Bloenfontein Celtic, inden han i januar i år skiftede til Bidvest Wits.

Skiftet skyldtes, at Lorenzo Gordinho havde fået at vide af Kaizer Chiefs' træner, at han ikke længere var en del af planerne for fremtiden.

Nu har han altså valgt at skifte til en klub på et andet kontinent.

-Jeg er meget spændt, og jeg glæder mig meget til udfordringen her i Viborg. Det er en klub med ambitioner, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af det hele. Det er et spændende projekt med mange unge spillere og en offensiv spillestil, som jeg glæder mig til at blive en del af. Vi håber alle på, at vi kan opnå oprykning til Superligaen, og det vil jeg gøre alt for at bidrage til, siger Lorenzo Gordinho vff.dk.

Lorenzo Gordinho har spillet én A-landskamp for Sydafrika. Det var en venskabskamp i 2017 mod Zambia.

Han har i tre andre A-landskampe siddet på bænken.


Han er en topprofessionel fyr, der kommer matchfit, og vi har en forventning om, at han kan gå ind og styrke os med det samme

Jesper Fredberg, sportschef Viborg FF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

Sport For abonnenter

Viborg FF skiftede stil med succes - bolden skulle oftere direkte op til "holdets Hulk"

Annonce