Annonce
Sport

Viborg FF henter Kjellerup-topscorer

Patrick Nielsen optrådte i flere testkampe for VFF sidste sommer - nu har han fået en kontrakt. Arkivfoto: Morten Dueholm.

Viborg FF har skrevet en toårig kontrakt med Kjellerups topscorer Patrick Nielsen.

Viborg FF har lavet en toårig aftale med offensivspilleren Patrick Nielsen fra Kjellerup.

Allerede for et år siden var Patrick Nielsen til en længerevarende prøvetræning i VFF. Dengang spillede han flere testkampe på venstre back, men det endte med, at han vendte tilbage til Kjellerup i 2. division uden en VFF-kontrakt.

Hos Kjellerup er han i løbet af sæsonen blevet omskolet til en særdeles farlig angriber - og han har med sine 16 mål i 2. division altså gjort det så godt, at VFF nu har besluttet at tilknytte ham. Allerede i dag (tirsdag, red.) træner han med på Kirkebækvej.

»Vi havde for det første et rigtig godt indtryk af Patrick fra hans besøg hos os for et år siden. Dengang var han dog en smule hæmmet af den fysiske træning, men han kom i rigtig god form i Kjellerup. Og så må vi jo sige, at han har performet rigtig godt hos Kjellerup, hvor han har scoret rigtig mange mål. Spillere, der scorer mange mål, hænger ikke ligefrem på træerne,« siger Ove Christensen om Patrick NielsenLæs mere i folkebladet tirsdag.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce