Annonce
Sport

Viborg FF henter målmandstræner med fortid hos Hobro, AGF og FCM

Målmandstræner Jesper Christiansen stopper hos Viborg FF efter denne sæson - og nu har klubben fundet en afløser. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg FF har fundet en afløser for målmandstræner Jesper Christiansen.
Annonce

Fodbold: Jesper Christiansen er ved at synge sin svanesang som målmandstræner hos Viborg FF.

Den tidligere topmålmand stopper i klubben efter denne sæson - og nu har klubben fundet afløseren.

39-årige Kresten Vedstesen kommer fra Hobro. Han har tidligere været på akademierne hos både AGF og FCM, men fra den nye sæson bliver han manden, som skal finpudse VFF's målmandsteam.


Talentudvikling er mit hjertebarn, og det er en stor drivkraft for mig at arbejde med sultne spillere og se et potentiale blive forløst

Kresten Vedstesen


- Vi er rigtig glade at tilknytte Kresten, der kommer med erfaring fra højeste niveau i Danmark. Han har leveret gode resultater med de målmænd, han har arbejdet med, og vi synes, at han passer rigtig godt ind i vores setup. Han har et godt øje for udvikling, og samtidig er han en træner, der også kan byde ind på flere parametre end blot målmandsdelen, så han dermed også kan supplere de andre trænere, siger sportschef Jesper Fredberg i en pressemeddelelse.

Og det er blandt andet udsigten til at arbejde med unge spillere, som har været med til at lokke den nye målmandstræner til.

- Jeg vil starte med at sige, at jeg har været rigtig glad for min tid i Hobro, men da Viborg henvendte sig, og jeg hørte om planerne og projektet, så fandt jeg det meget interessant. Det er et fedt setup, og det tiltaler mig meget med strategien om at udvikle unge spillere samtidig med at skabe resultater på højeste niveau. Talentudvikling er mit hjertebarn, og det er en stor drivkraft for mig at arbejde med sultne spillere og se et potentiale blive forløst, siger Kresten Vedstesen.

- Samtidig ser jeg Viborg som en stor klub i en fed fodboldby med et flot stadion og en meget passioneret opbakning. Og så virker det til at være et dynamisk trænerteam og stab bag holdet, som jeg glæder mig meget til at blive en del af, siger han til vff.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce