Annonce
Viborg FF

Viborg FF holder fast i et afgørende omdrejningspunkt - sportschef på kontrakt frem til sommeren 2024

Jesper Fredberg, sportschef i Viborg FF, VFF Foto: Morten Dueholm
Viborg FF og sportschef Jesper Fredberg binder sig til hinanden frem til sommeren 2024. Sportschefen går fra at være funktionæransat til at være på en åremålskontrakt. Den nye aftale sikrer kontinuitet og mulighed for at bygge videre på et godt fundament.

Fodbold: Viborg FF holder fast i sportschef Jesper Fredberg i godt og vel tre år endnu.

Sportschefen har underskrevet en ny aftale med klubben. Aftalen betyder, at han overgår fra en funktionæransættelse til en åremålskontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

- Vi er rigtig glade for Jesper, og derfor er vi selvfølgelig også tilfredse med indgåelsen af denne nye åremålsansættelse. Siden Jesper kom til klubben, har vi oplevet en rigtig fin sportslig udvikling, som han har været en af hovedårsagerne til.

- Han har været omdrejningspunktet for den sportslige strategi, som vi fastlagde sommeren 2019, hvor der er implementeret en tydelig spillestil, ligesom han har været med til at løfte både staben omkring holdet og hele talentafdelingen, som vi ser som nogle af nøglefaktorerne til den fornuftige udvikling, vi er i, siger direktør Morten Jensen i en pressemeddelelse.

Morten Jensen er rigtig glad for forlængelsen af aftalen med Jesper Fredberg. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

- Vi tror meget på, at kontinuitet er vejen til succes på den lange bane, og med Jesper som sportschef her, så tror vi også på, at vi kan tage yderligere skridt i den rigtige retning som klub.

- Vi er klar over, at vi er udfordret af klubber med større budgetter end vores, og derfor skal vi hele tiden finde vores egen innovative vej til at blive bedre. I den udvikling har Jesper en meget afgørende lederrolle, siger direktøren.

Annonce

Føler sig heldig

Jesper Fredberg er rigtig glad for den nye aftale. Han har nydt at være en del af Viborg FF i snart to år, og han anser det som et skulderklap, at aftalen nu er blevet fornyet.

- Jeg er rigtig glad for at være her og føler mig heldig med at være omkring en masse positive og dygtige mennesker, der arbejder i samme retning og er passionerede omkring Viborg FF. Jeg er blevet bekræftet i, at der er mange, der vil det bedste for Viborg FF lige fra bestyrelsen til vores fantastiske fans, siger han i pressemeddelelsen.


Vi tror meget på, at kontinuitet er vejen til succes på den lange bane, og med Jesper som sportschef her, så tror vi også på, at vi kan tage yderligere skridt i den rigtige retning som klub

Morten Jensen, direktør Viborg FF


Han føler også, at VFF er inde i en god udvikling, hvor der er ved at blive skabt et fundament, der kan sætte VFF i stand til at konkurrere blandt landets bedste.

- Det motiverer mig, at vi i klubben har et mindset om at skubbe til de eksisterende rammer, og åbne døre til fremtiden, vi ikke har åbnet før. Vi har i klubben taget et aktivt valg om en klar retning i forhold til spillestil, individuel spillerudvikling og talentarbejdet, og det er fundamentet, der skal sikre, at strategien er bæredygtig på lang sigt.

- Jeg håber, at vi kan fortsætte udviklingskurven, så vi fortsat vil være konkurrencedygtige. Vi ved godt, at andre klubber har langt flere ressourcer, men jeg ser stadig et stort potentiale her, og vi har selvfølgelig både håb og drømme om, at vi en dag skal konkurrere med de bedste. Det vigtigste for mig er, at jeg kan være med til at skabe et miljø, hvor alle kan overpræstere, så vi bringer VFF i en endnu bedre tilstand end vi er i dag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

"Arnolds spådom": Første smagsprøve på nyt teaters revolutionerende scenekunst gives under Snapsting

Annonce