Annonce
Sport

Viborg FF hungrer stadig efter sæsonens første sejr

Svend Aage Kristensen og Viborg FF er stadig uden sejr efter sæsonens første fem kampe. Arkivfoto: Morten Pedersen.

Efter fem spillerunder i serie 1 er det stadig ikke lykkedes Viborg FF at vinde en kamp i efterårets pulje. Tirsdag aften var det Kvik/Aalestrup, der besejrede de grønblusede.

Serie 1: Det har ikke været nogen drømmestart for Viborg FF i efterårets serie 1. Fire nederlag i fem kampe og en enkelt uafgjort.

Med et 2-8 nederlag i bagagen fra weekendens kamp i Løgstør, som træner Svend Aage Kristensen kaldte decideret pinligt, var Viborg FF tirsdag aften taget til Aalestrup Stadion for at ændre på den negative statistik.

Men også Kvik/Aalestrup er dette efterår for stærk en modstander for de grønblusede. Endnu et nederlag blev indkasseret - denne gang på 1-3 efter en kamp, hvor Viborg FF ifølge træner Svend Aage Kristensen tog alt for mange dumme beslutninger.

- Hold da op. Det var godt nok sølle, må man sige. Der var forkerte beslutninger hver eneste gang. Det var en sørgelig omgang, sagde en skuffet Svend Aage Kristensen kort efter kampen.

Men træneren tror fortsat på, at hvis holdet blot får en enkelt sejr, så vil troen på egne evner vende tilbage hos de frustrerede spillere.

- Jeg håber snart, den sejr kommer. Det tror jeg, vi alle sammen gør. Folk hænger noget med næbet, og det kan jeg godt forstå. Men så må vi jo kigge indad, sagde Svend Aage Kristensen og fortsatte:

- Selvfølgelig tror jeg på, vi kan komme igen. Jeg synes, vi har et rigtig godt hold, men de skal bare koncentrere sig noget mere, når de spiller fodbold, sagde den fortrøstningsfulde træner.

Annonce

Et enkelt mål var ikke nok

I kampens første halvleg sad Kvik/Aalestrup på det meste af spillet og kunne gå til pause foran 1-0.

I anden halvleg fik Viborg FF markeret sig mere i spillet, blandt andet spillede Mikkel Cremer sig igennem til en stor chance, hvilket resulterede i et straffespark. Bolden sendte Alexander Dissing sikkert i mål, og så var der for en kort stund balance i regnskabet.

Men Kvik/Aalestrups spillende træner Pauli Vendelbo kom kort efter frem til en målchance og bragte Kvik/Aalestrup foran med 2-1, og kort før slutfløjtet også til 3-1, hvilket blev kampens resultat.

Kvik/Aalestrup IF - Viborg FF 3-1 (1-0)

Fodbold, serie 1, herrer

Mål: 1-0 Jonas Caffey (37.), 1-1 Alexander Dissing Bøgh (66.), 2-1 Pauli Vendelbo (75.), 3-1 Pauli Vendelbo (87.)

Gule kort: 1 Kvik/Aalestrup (Thomas Nielsen), 1 Viborg FF (Frederik Jørgensen for brok)

Tilskuere: 50

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

112

Pedel opdagede kraftig røg i låst rum på skole

Viborg For abonnenter

Henriks hjem skal måske jævnes med jorden: Jeg synes, at samfundet spilder en masse ressourcer på at rive noget ned, som fungerer

Annonce