x
Annonce
Viborg FF

Viborg FF jagter ny målmand: - Vi er sårbare på positionen

Jesper Fredberg jagter en ny målmand til Viborg FF. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF har stor tiltro til Can Dursun og er rigtig glad for unge Mads Knügle, men klubben vil alligevel have en ny og konkurrencedygtig målmand ind i førsteholdstruppen efter Ellery Balcombes farvel.

Viborg: - Sagt på jysk er denne her situation pissetræls.

Sådan lyder det fra Viborg FFs sportschef Jesper Fredberg efter udmeldingen om, at Ellery Balcombe på grund af en skade ikke kan vogte målet for klubbens 1. divisionshold i foråret.

Englænderen har fået ophævet sin lejeaftale og er rejst hjem til Brentford.

Viborg FF er nu på jagt efter en ny målmand.

- Ja, det er vi. Vi er sårbare på positionen qua Can Dursun har været skadet, og Ingvar Jonsson har forladt os. Det ville være for meget en gambling ikke at gøre noget, siger Jesper Fredberg.

Han kigger i både ind- og udland, og alderen på den nye målmand spiller ingen rolle.

- Vi går efter en god målmand, som kan tage kampen op og være konkurrencedygtig i forhold til spilletid. Det skal han have erfaringen til at kunne gøre, siger Jesper Fredberg.

Det var meningen, at Ellery Balcombe skulle have været i Viborg FF indtil sæsonens udgang, og Jesper Fredberg går som udgangspunkt efter en aftale på et halvt år med en ny målmand.

Men sportchefen erkender blankt, at han gerne ville have været målmandsjagten foruden.

- Jeg ville helst have brugt krudt på noget andet. Vi vil gerne være på forkant med tingene, men nu må vi ud og sondere markedet. Sådan er fodbold også, siger Jesper Fredberg, som ellers havde været meget tilfreds med Ellery Balcombes præstationer.

- Han viste et stort potentiale og gjorde det rigtig godt for os. Så det her er ærgerligt både for os og for ham. Det er en loose-loose situation, siger Fredberg.

Jesper Fredberg har stor tiltro til Can Dursuns evner i målet, men på grund af sportsbrok har han været ukampdygtig i en længere periode. Det skaber en vis nervøsitet med henblik på fremtiden, og unge Mads Knügle har stadig for lidt erfaring til at være aktuel i forårets spændende kampe i 1. division.

- Mads gjorde det fint mod AGF og har taget store skridt fremad. Han skal tage alle de minutter, som han kan få nu her (i testkampene, red.), for det vil være med til at løfte ham. Men vi leder efter en ny målmand, som har erfaringen og rutinen til at tage kampen op om spilletid i 1. division, siger Jesper Fredberg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Vi passer på hinanden

Annonce