Annonce
Sport

Viborg FF-målmand jubler over at være tilbage i landsholdsvarmen

Ingvar Jónsson glæder sig til at komme på landsholdstur med det islandske ligalandshold. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Ingvar Jónsson ser frem til at vise det islandske landstrænerteam, at han skal være en fast del af det islandske landshold.

Island: Viborg FF-målmanden Ingvar Jónsson nyder for tiden juleferien hjemme i Island.

Onsdag blev ferien en tand bedre, da han fik at vide, at han som en af tre målmænd skal være en del af den islandske ligalandsholdstrup, som den 7. januar drager på træningslejr i Qatar.

- Det er rigtig vigtigt for mig, at jeg er tilbage i landsholdsvarmen. Jeg havde virkelig håbet på, at jeg ville få chancen igen. Det er noget, som jeg har tænkt meget på i det seneste halve år, siger Ingvar Jónsson som tidligere har været en del af det islandske A-landshold og havde udsigt til en VM-udtagelse, da en skade bremsede ham.

Nu har han dog fået en ny start og ny energi via skiftet til Viborg FF kort inde i denne sæson.

- Nu håber jeg, at jeg kan vise det nye trænerteam, at jeg er en af de tre bedste målmænd i Island. Så det handler om, at jeg skal udnytte den her chance og spille nogle fine kampe og træne godt, siger Ingvar Jónsson om turen til Qatar.

Undervejs skal Island spille to uofficielle landskampe mod Sverige og Estland. Ingvar Jónsson håber naturligvis, at der venter ham en del spilletid på turen.

- Jeg har aldrig mødt trænerne før. Og jeg tror heller ikke, at de kender mig så godt, så jeg skal vise dem, hvor god jeg er, siger målmanden, som også ser frem til gode træninger under varmere himmelstrøg end i Viborg.

Udtagelsen betyder, at han slet ikke når at vende tilbage til Viborg, hvor fællestræningen begynder igen den 7. januar. Han tror dog ikke, at en landsholdsudtagelse skader hans forberedelse frem mod foråret med VFF.

- Jeg kommer lidt senere tilbage, men jeg kommer til at træne med god kvalitet og under gode træningsforhold i Qatar. Så jeg tror, at det er helt fint for min forfatning, siger målmanden.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce