Annonce
Viborg FF

Viborg FF-målmand krydser fingre for fredagens kamp - men vil ikke gamble med helbredet

Lucas Lund krydser fingre for, at han kan blive klar til fredagens kamp mod Silkeborg. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Lucas Lund er vendt hjem fra U21-landsholdet med en lille skade. Det er for tidligt at spå om hans chance for at deltage i fredagens møde med Silkeborg, men han ønsker ikke at gamble med sin fysik.

Fodbold: I hele 2021 har der ikke været den store tvivl om, hvem der skal stå på mål på Viborg FF's førstehold.

Men det er der forud for fredagens møde med Silkeborg.

Årsagen er, at unge Lucas Lund i weekenden måtte forlade U21-landsholdslejren før tid på grund af en lille skade.

Annonce

- I løbet af sidste uge begyndte jeg at døje med en lægmuskel, som spændte op. Det gik ikke i sig selv, og det blev bare værre. Så jeg blev enig med lægestaben om, at det bedste var, at jeg blev sendt hjem, så der kunne blive tjekket op på det, siger Lucas Lund, som derfor måtte overlade pladsen i landsholdstruppen til OB-målmanden Hans Christian Bernat.

- Det er jo frustrerende, men jeg skal tænke på, at landsholdet lige nu er noget ekstra for mig. Det er superfint, men min prioritet er nødt til at være, at jeg kan spille weekend efter weekend i klubben, for det er det, der gør, at jeg kan blive udtaget til landsholdet.

- Så det var ærgerligt at tage hjem, men det var omvendt ikke noget svært valg, da jeg heller ikke ville vise en dårlig side af mig selv. Og vi var helt enige om, at det var den bedste løsning, at jeg tog hjem, siger han.

Trods det er han vendt hjem med endnu en landsholdslejr under bæltet, og han føler, at han er kommet endnu bedre ind på den øvrige trup og på staben omkring landsholdet.

- Der har været positive ting at tage med, men det har selvfølgelig fyldt meget, at jeg havde nogle skavanker at slås med. Det betyder, at jeg ikke kan slappe af og nyde det, som jeg havde gjort, hvis jeg var 100 procent fit. Landsholdet handler jo om, at man skal vise sig frem og præstere på højeste niveau. Og det er svært, hvis man har for meget andet at gå og spekulere over, siger Lucas Lund.

Lever for at spille

Mandagen blev brugt på behandling og på at klarlægge, hvad der er galt med bentøjet.

- Men det er for tidligt at sige, hvad der er galt. Så jeg kan kun sige, at det er noget, som kan mærkes. Så jeg krydser lige nu bare fingre i forhold til kampen på fredag. Og det er for tidligt at sige noget omkring den kamp endnu, da jeg vil være ked af at melde noget ud, hvis der så skal komme en anden besked i løbet af ugen, siger Lucas Lund, der godt ved, at der også i Viborg lurer en skarp konkurrent i form af Mikkel Andersen.

Men det er for tidligt at sige, hvad der er galt. Så jeg kan kun sige, at det er noget, som kan mærkes. Så jeg krydser lige nu bare fingre i forhold til kampen på fredag

Lucas Lund, målmand Viborg FF

- Det er selvfølgelig en frustrerende situation. For der er jo ikke noget, som jeg hellere vil end at spille. Jeg lever for at spille weekend efter weekend. Og jeg ved, hvor hurtigt det kan skifte, hvis Mikkel nu kommer ind og står en række gode kampe.

- Men jeg er nødt til at tænke på, at jeg stadig er ung, og forhåbentlig har jeg en lang karriere foran mig. Jeg har allerede en skadeshistorik, og jeg er nødt til at tænke mig om. Hellere misse en kamp eller to, og så tage den derfra end at tage chancen med noget, som jeg måske fortryder senere, siger han.

Annonce
Viborg

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Viborg FF For abonnenter

Genlæs livebloggen: Viborg FF lammetævede AaB i Aalborg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Så kom sejren - Viborg FF tævede AaB i vanvittigt målorgie

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Flyvende hollændere og mange andre gode Viborg-præstationer

Sport

Spillere tager afstand fra stenkast mod fanbus

Livsstil

Ambulancer er under hårdt pres, men udrykninger til livstruende tilfælde holder tiden

Debat

Slår for mange børn sig på vores folkeskole?

Viborg FF For abonnenter

Folkebladet mener: Viborg FF står et sted, hvor det er svært at bevare balancen

Viborg FF For abonnenter

Utålmodig hollænder venter på sin chance - savner spilletid og et endeligt gennembrud i Viborg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112

De pårørende er underrettet: Det var en 29-årig mand fra Tjele, der mistede livet på Kjellerupvej - vidner så ham slingre

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Rundt om Viborg For abonnenter

Lokal politiker er optimist: Hjarbæk Fjord vil med de rigtige løsninger få det bedre over de kommende 10-15 år

Viborg For abonnenter

Kloge Camille brugte flere ungdomsår isoleret på værelset: Nu knokler hun i timevis med den ko-passion, hun fik ro til at finde

Viborg

Salg af byggegrunde: Rekorden er - nok - slået

Annonce