Annonce
Viborg FF

Viborg FF mister engelsk førstemålmand - lejeaftalen er ophævet

Ellery Balcombe er færdig i Viborg FF. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FF må opgive at bruge Ellery Balcombe i foråret. Han er blevet skadet, og derfor er lejeaftalen med Brentford blevet ophævet.
Annonce

Viborg: Først blev Lucas Lund alvorligt knæskadet, så fik Can Dursun konstateret sportsbrok, og nu er Ellery Balcombe ukampdygtig i en længere periode.

Skaden hos sidstnævnte betyder, at lejeaftalen med den engelske klub Brentford er blevet ophævet, da Ellery Balcombe ikke har udsigt til at blive klar foreløbigt.

- Det er en utrolig ærgerlig situation. I særdeleshed for Ellery, men også for os, som har været helt ekstremt hårdt ramt på målmandspositionen i denne sæson, siger Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg til klubbens hjemmeside.

-Vi har været glade for Ellery, som er en rigtig dygtig målmand med et enormt potentiale, men det giver ikke mening for hverken ham, os eller Brentford at have ham her, hvis ikke han kan spille. Derfor har vi haft en god dialog med Brentford om situationen og er blevet enige om at ophæve samarbejdet, så han kan få behandling og genoptræning hjemme i England. Vi ønsker ham god bedring, og håber det bedste for fremtiden, siger Jesper Fredberg.

Den islandske målmand Ingvar Jónsson forlod Viborg FF efter den sidste kamp i efteråret. I øjeblikket er Can Dursun på vej tilbage, men det er kun U19-målmand Mads Knügle, som er kampklar. Han stod senest 90 minutter i træningskampen mod AGF.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Bagkanten: Det er svært at være pessimistisk på Viborg FF's vegne

Annonce