Annonce
Viborg FF

Viborg FF mister målmandstræner: Jesper Christiansen stopper af private årsager

Jesper Christiansen er fortid i Viborg FF efter denne sæson. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Jesper Christiansen stopper som målmandstræner i Viborg FF efter denne sæson. Det er private årsager, som gør, at han har taget beslutningen.
Annonce

Viborg: I juli sidste år blev der rokeret på målmandstræner-posten i Viborg FF. Stephen Lowe stoppede og blev erstattet af Jesper Christiansen.

Men allerede efter denne sæson er 42-årige Jesper Christiansen fortid i klubben.

- Der er nogle ting i mit privatliv, der ikke har fungeret efter hensigten, da jeg flyttede her til Viborg, og det er den eneste årsag til min beslutning, siger Jesper Christiansen til vff.dk.

Han har ellers nydt tiden i Viborg FF, som han også repræsenterede på et tidspunkt i sin aktive karriere som målmand.

- Rent sportsligt har det været spændende at være tilbage i min gamle klub. Der er et fedt miljø med et fedt trænerteam, og det har været meget lærerigt at arbejde sammen med Jacob Neestrup og de andre omkring holdet. Jeg har nydt at komme til træning hver dag, og samarbejdet med målmændene har været en fornøjelse, så den del kommer jeg helt klart til at savne. Jeg håber selvfølgelig det bedste for drengene i fremtiden, siger Jesper Christiansen.

Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg ærgrer sig over, at han nu må på jagt efter en ny målmandstræner.

- Jesper er en dygtig målmandstræner og et dejligt menneske at have omkring et fodboldhold. Han er fagligt stærk, og samtidig kommer han hver dag med et smittende humør, så vi er selvfølgelig ærgerlige, men har samtidig forståelse og respekt for hans personlige situation. Vi takker ham for sæsonen og ønsker alt det bedste fremover, siger Jesper Fredberg til vff.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce