Annonce
EfB

Viborg FF mister offensivspiller: Nicklas Røjkjær skifter til superligaklub

Nicklas Røjkjær spiller i den kommende sæson i EfB. Arkivfoto: Morten Lee Pedersen
Esbjerg fB henter 20-årige Nicklas Røjkjær i 1. divisionsklubben Viborg. Offensivspilleren har underskrevet en fireårig aftale, der løber frem til sommeren 2023.

Viborg FF: Han stod bag seks scoringer i den forgangne sæson, men fra næste sæson skal den nu tidligere Viborg FF-spiller Nicklas Ræjkjær forsøge at lave kasser i Superligaen.

EfB henter nemlig Nicklas Røjkjær i Viborg. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen fortæller, at EfB har fulgt Nicklas Røjkjær længe, og han er derfor tilfreds med, at det er lykkes at lave en længerevarende aftale. Aftalen med Røjkjær løber frem til sommeren 2023.

- Nicklas Røjkjær er en spiller, vi har holdt øje med i en lang periode. Allerede på ungdomsniveau da han var i Silkeborg og efterfølgende tog til FC København, havde vi ham på blokken over interessante spillere. Nu er timingen rigtig, og vi ser frem til samarbejdet, siger Jimmi Nagel Jacobsen i pressemeddelelsen.

- Sammen med Nicklas har vi lavet en god plan for de kommende sæsoner, og vi tror meget på, at vi i fællesskab kan få tingene til at gå op i en højere enhed. Nicklas var en profil for Viborg i NordicBet Ligaen i sidste sæson, og tiden er inde til at tage næste step.

20-årige Nicklas Røjkjær, der er noteret for 27 U-landskampe, spillede 28 kampe for Viborg i den forgangne sæson, hvor det blev til seks scoringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK

Hvid fest udviklede sig til grøn massakre: VHK tæskede tamme TTH

Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Viborg For abonnenter

Student fra katedralskolen, boede i kibbutz og blev lærer for flygtninge: Mød den hjemløse mand i Trappetorvets venterum

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Viborg HK For abonnenter

Minut for minut: Viborg HK hentede storsejr i Struer

Annonce