Annonce
Sport

Viborg FF nærmer sig en karantæne-pukkel

Christian Sørensen, Jakob Bonde, Jeppe Grønning og Lars Kramer er ved at nærme sig en karantænedag. Arkivfotos: Johnny Pedersen
Annonce

Fodbold: Alexander Fischer så rødt i onsdagens møde med Skive, og det udløser automatisk en karantænedag, som skal afsones allerede lørdag, hvor den erfarne back må se til fra tribunen, når VFF hjemme møder HB Køge.

Men også i de kommende kampe lurer der måske flere karantæner til Viborg-spillere.

Der er nemlig rigtig mange Viborg-spillere, som lige nu balancerer så tæt på kanten af karantæne, at blot et enkelt gult kort udløser en dag i skammekrogen.

Gule kort udløser såkaldte karantænepoint, og karantæner uddeles så hver gang en spiller når en af flere fastsatte grænser. Den første er 19 point, og den er flere Viborg-spillere tæt på.

Christian Sørensen og Jakob Bonde har begge 18 point og løber dermed stensikkert ind i en karantæne ved det næste gule kort. Samme skæbne overgår formentlig både Jeppe Grønning og Lars Kramer, som er tæt på at krydse den anden karantænegrænse, som er 36 point. Anføreren har 34 point, mens Lars Kramer er på 35 point.

Endelig er Christian Sivebæk på 16 point og kan også hurtigt komme i karantæne, hvis han løber ind i endnu et gult kort.

Annonce
Annonce
Viborg

En hård nød at knække på Mellemvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Mindeord om Tove Nielsen

Viborg

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Annonce