x
Annonce
Viborg FF

Viborg FF nedlagt af ukrainsk tophold

VFF gjorde en god figur mod ukrainske Desna Chernihiv, men de grønblusede manglede det sidste output. Foto: Danni Kristensen
Viborg FF var bedst i store dele af søndagens træningskamp, men manglede skarphed foran mål. Det resulterede i, at den stærke ukrainske modstander, Desna Chernihiv, kunne gå fra banen med en sejr på 2-0.

Side: Viborg FF og ukrainske Desna Chernihiv satte søndag eftermiddag hinanden i stævne på en græsplæne i den tyrkiske by Side, hvor begge hold i øjeblikket er på træningslejr.

Desna ligger aktuelt på fjerdepladsen i den bedste ukrainske række, så det var en hård modstander, som ventede de grønklædte.

Men det var faktisk VFF, som kom bedst fra start. Det høje pres sad fra kampens indledning lige i skabet, og allerede i det første minut var Desnas målmand tvunget til at sende en bold udover sidelinjen.

VFF fastholdt presset, og kort efter tæskede Christian Sørensen en flot flugter mod mål, som den ukrainske keeper måtte strække sig langt for at nå.

Flere gange havde VFF held med det høje pres, hvilket gav en del bolderobringer på Desnas banehalvdel. Dog havde viborgenserne svært ved at få omsat det gode spil til kvalificerede afslutninger.

Desna kom bedre med, men ukrainerne formåede, ligesom VFF, ikke at blive farlige for alvor.

Det var generelt chancefattigt, men VFF udviste god energi både med og uden bold, og de grønblusede var banens bedste hold i den første halve time.

Efter 25 minutter knaldede Jakob Bonde en flot afslutning på overliggeren efter et længere VFF-pres, men derfra begyndte Desna at tage over.

Efter flere farlige fremstød, store muligheder og et enkelt stolpeskud bragte Desna sig foran efter 42 minutters spil. En lang bold blev smidt frem til den forreste angriber, som lagde den af til en holdkammerart, der på smuk vis smækkede bolden ind bag Brandon Austin.

Dermed kunne Desna gå til pause med en føring på 1-0.

Annonce

Kampen i tal

Viborg FF - Desna Chernihiv 0-2 (0-1)

Fodbold, træningskamp

Mål: 0-1 (42.), 0-2 (72.)

Gule kort: Desna Chernihiv: 1, Viborg FF: 2 (Frans Putros, Lars Kramer)

Startopstilling: Brandon Austin (Can Dursun 45.) - Alexander Fischer (Mikkel Knudsen 62.), Lars Kramer, Frans Putros, Christian Sørensen - Jeppe Grønning (Nikko Boxall 45.), Jakob Bonde, Frederik Brandhof (Mads Søndergaard 70.) - Christian Sivebæk (Shelove Achelus 45.), Albion Avdijaj (Christian Moses 70.), Jeff Mensah

Dalende kvalitet efter pausen

I pausen bragte VFF Can Dursun, Shelove Achelus og Nikko Boxall i spil, mens Brandon Austin, Christian Sivebæk og Jeppe Grønning gik ud.

Samtidig havde Desna skiftet det meste af holdet, og noget kunne tyde på, at ukrainerne havde bragt b-kæden i spil. Viborgenserne var i hvert fald overlegne i den første del af halvlegen, hvor de spillede sig til flere chancer og fik et hav af hjørnespark.

Det blev dog aldrig rigtig farligt, og det var generelt det store nedslagspunkt for VFF denne eftermiddag. Der manglede kvalitet i afslutningerne, som sjældent sad inden for målrammen.

Efter en times spil begyndte kvaliteten at dale. Tempoet og intensiteten fes så småt ud af kampen, og selv om VFF kom tættere og tættere på en scoring, så var det Desna, som med 20 minutter igen kunne fordoble sin føring.

VFF smed bolden væk i opspillet, og krydret med nogle svage markeringer i eget felt kunne Desna let spille sig igennem og udplacere en sagesløs Can Dursun.

Desna vandt kampen med 2-0, men Viborg FF satte generelt et fint aftryk. I store dele af første halvleg var Jakob Neestrups tropper bedst, mens kampens kvalitet i anden halvleg var på et markant lavere niveau, hvilket gjaldt for begge hold.

Jeppe Grønning startede kampen på banen. Det gør han ikke i forårspremieren mod Hvidovre - han har nemlig karantæne.
Der var noget nær perfekt fodboldvejr i Side denne eftermiddag. Solskin samt 18-19 grader.
Der var god intensitet på banen især i første halvleg, hvor VFF i lange perioder var bedste hold på banen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Hverdagsbetjentenes storhedstid

Annonce