Annonce
Viborg FF

Viborg FF pressede tophold - men tabte og fik mand udvist

Sebastian Mourier var med på Viborg FF's DS-hold, som lørdag spillede en flot kamp - uden at få point. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FF's danmarksseriehold måtte trods en stærk indsats se sig slået efter et sent mål til gæsterne fra SfB-Oure FA, som på Kirkebækvej vandt med 3-2.

Fodbold, Danmarksserien: Viborg FF skulle lørdag på en svær opgave på hjemmebane, hvor modstanderen var rækkens nummer tre, Sfb Oure FA.

Viborg FF hentede i sidste spillerunde den første sejr i 10 forsøg, så der var optimisme at spore inden opgøret, som blev spillet på VFF's anlæg på Kirkebækvej.

Men der skulle blot gå otte minutter, før hjemmeholdet kom bagud. Efter en dårlig berøring midt på banen tabte VFF bolden, og så slog gæsterne til på en omstilling.

- Det gjorde ondt, fortalte VFF-træner René Kjærsgaard, som så sit hold dominere resten af første halvleg.

Derfor var det helt fortjent, at Lasse Broberg kunne udligne efter 25 minutter. Et indlæg blev slået til bagerste stolpe, hvor Simon Gaaei fik headet tilbage til Broberg, som sparkede bolden i kassen.

- Vi kunne godt have scoret flere gange i første halvleg. Vi havde tre forsøg, som deres målmand reddede, mens de ikke havde noget, sagde Réne Kjærsgaard.

Annonce

For ivrige

Bare tre minutter efter pausen bragte Alexander Dissing Bøgh VFF foran med 2-1 på en kontra, og hjemmeholdet forsatte i den styrende rolle, men i stedet for endnu et mål til VFF udlignede udeholdet efter 65 minutter på en nedfaldsbold efter et hjørnespark.

Det lignede dog fortsat et point til VFF, som lå sidstepladsen inden lørdagens kamp, men i det 86. minut lykkedes det for gæsterne at score sejrsmålet.

- Vi blev for ivrige til sidst. Vores målmand Mads Knügle satte spillet for hurtigt i gang, og så tog Rasmus Kirkegaard et for langt træk og mistede bolden, sagde Réne Kjærsgaard og roste alligevel U19-spilleren Kirkegaard for en ellers flot kamp, hvor han pakkede udeholdets stærke kantspiller ind.

- Det var ikke fortjent, at vi tabte. Vi skulle have haft point, for vi spillede en rigtig god fodboldkamp. Jeg har så ondt af drengene, men det faldt ikke vores vej i dag, sagde Réne Kjærsgaard.

I overtiden blev VFF's Nikolai Alexander Nedergaard præsenteret for det røde kort, da han fik sin anden advarsel.

- Oure-spilleren fik også et gult kort i situationen. De stod og tumlede ude i siden, og det var urutineret lavet af Nedergaard, men han har undskyldt for det, sagde Réne Kjærsgaard.

Viborg FF - Sfb Oure FA 2-3 (1-1)

Fodbold, Danmarkserien, herrer

Mål: 0-1 Mikkel Hyllegaard (8.), 1-1 Lasse Broberg (25.), 2-1 Alexander Dissing Bøgh (48.), 2-2 Mathias Hansen (65.), 2-3 Jonas Hvilsom (86.)

Advarsler: VFF 5, Sfb-Oure FA 1

Rødt kort: Nikolai Alexander Nedergaard (VFF)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce