Annonce
Sport

Viborg FF's reserver kom bagud efter 15 sekunder: Tabte 1-0 i uskøn affære

Der var ikke ret meget, der fungerede for Viborg FF's reserver mod Randers' reserver. Man tabte 1-0 på en scoring, der faldt efter blot 15 sekunder. Foto: Morten Dueholm

Der var ikke engang gået 15 sekunder, før Viborg FF's reserver var bagud 1-0. Resten af kampen var en uskøn affære, hvor Randers dog klart havde overtaget.

Viborg: Lige så kedeligt som vejret var, næsten lige så kedelig var kampen mellem Viborg FF's reserver og Randers FC's reserver.

Randers bragte sig ellers foran allerede 15 sekunder inde i kampen. Men stillingen forblev 1-0 i en kamp, hvor Randers' målmand ikke havde en eneste rigtig redning i samtlige 90 minutter.

Den hurtige scoring kom, da Randers FC's Mads Aaquist kom fri på højrekanten lige efter startfløjtet, hvorefter han lagde en sukkerbold hen over begge Viborgs centrale forsvarsspillere, og så var det let for en helt fri angriber at heade bolden ind uden chance for Ingvar Jónsson i målet.

Kort efter kom Randers til endnu en chance, da Randers-reserverne venstrekant med et flot spark ramte indersiden af den modsatte stolpe. Men bolden gik ikke ind og Viborg slap med skrækken.

Så var scenen ligesom sat. VFF burde have været bagud med to mål blot tre minutter inde i kampen, men det virkede til, at der faldt lidt ro på efter chokstarten for spillerne i grønt.

Herefter fulgte der en halvleg, hvor begge hold forsøgte at bygge noget op, men uden held. Viborg FF var konstant nødt til at forsøge sig med lange bolde, som aldrig rigtig blev til noget. En meget chancefattig halvleg, hvor Randers dog var klart mest på bolden.

Annonce

Aldrig farligt

Efter en noget sløj første halvleg kom Jung Bin Park ind for at forsøge at gøre en forskel. Viborg lavede yderligere to udskiftninger i pausen.

Der skulle da heller ikke gå mere end et par minutter før Park forsøgte sig udefra. Men et meget energiforladt skud fra godt 30 meter kunne Randers' keeper let samle op og sætte gang i spillet igen. Det skulle vise sig at blive VFF's eneste forsøg inden for rammen i de 90 minutter. Anden halvleg blev meget som første. Meget usammenhængende spil, som ikke rigtig førte nogen steder. Efter 60 minutter var Randers dog tæt på at bringe sig yderligere foran, da Ingvar Jónsson parerede en bold lige ud i fødderne på en Randers-spiller, der dog hamrede den langt over fra kort afstand til målet.

Kampen gik stort set i stå indtil de sidste fem minutter, hvor Viborg forsøgte at lægge et pres på for at få scoret det udlignende mål.

Her fik VFF et par dødbolde i slutfasen, men heller ikke her blev hjemmeholdet rigtig farligt. Meget symptomatisk for resten af kampen.

Dommeren fløjtede kampen af og Viborg tabte 1-0 til Randers i en uskøn kamp. En kamp, hvor Randers kunne have vundet større.

Viborg FF-Randers FC 0-1 (0-1)

Fodbold, reserveligaen

Mål: 0-1 (1.)

Viborg FF: Ingvar Jónsson - Mads Frederiksen, Simon Søndergård (70. Marcus Jørgensen), Nikolaj Leth, Oskar Rømer (45. Lasse Kjeldgaard) - Christian Sivebæk (45. Jung Bin Park), Christian Moses, Sebastian Mourier, Mads Kjellerup - Mikkel Vestergaard (45. Dino Drljevic), Morten Beck (80. Emil Steffensen)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce