Annonce
Viborg FF

Viborg FF's spillere og træner hylder fan-demonstration: Vi savner fansene helt vildt

Fansene havde ganske lovligt anmeldt en demonstration ved Skive Museum. Dermed kunne de op mod 50 fans forsamles uden at være i strid med forsamlingsforbuddet. Dermed kunne de støtte holdet nede på stadion, og de kunne også få budskabet om "fans på stadion" ud. Foto: Mathias Marager.
Viborg FF's spillere sendte varme tanker til de fans, som fredag aften havde anmeldt en demonstration for at kunne se fodbold på Skive Stadion. Også træneren nød at kunne høre opbakningen, og han håber meget snart, at Energi Viborg Arena i det mindste kan blive åbnet for de fodboldfans, som kommer for at gøre en forskel for holdet.

Fodbold: "Fans på stadion"

VFF-fanfraktionen Shamrock Ultras havde fredag aften et klart budskab til omverdenen om, at de altså snart gerne vil have lov til at blive lukket ind på landets fodboldstadioner igen.

Den lovligt anmeldte demonstration betød, at fansene både kunne få budskabet ud, og at en større forsamling på 40-50 Viborg-fans uden at bryde forsamlingsforbuddet kunne tage opstilling ved Skive Museum med fint udsyn ned over Skive Stadion. Og så var de tilmed tæt nok på til, at spillerne og alle andre inde på stadion kunne høre både sange og jubelbrøl fra VFF-fansene.

VFF's spillere kunne ikke undgå hurtigt at bemærke den store fanflok. Spillerne hilste op mod fansene før kampen, og efter kampen lod spillerne sig hylde af de jublende fans - dog på afstand.

Og aktørerne på banen lagde ikke skjul på, hvor imponerede de var over, at en flok fans ville bruge en fredag aften på at stå ved et museum og se fodbold på et stadion ved siden af.

- Jeg tænker, at de nok først og fremmest kom for at se kampen, men det var da super fint, at de så også kunne bruge formålet til at få et budskab ud. Og jeg må bare sige, at jeg igen og igen bliver positivt overrasket over fansene. De giver bare en fantastisk støtte, sagde Sebastian Grønning, der også brændende ønsker, at fansene snart kommer tilbage på stadion.

Det samme ønske har Frederik Brandhof.


Der er mange, der taler om, at de gerne vil have tilskuere tilbage på stadion. Jeg ønsker mig egentlig bare i første omgang, at vi kan få vores fans ind på stadion. For i mine øjne er der forskel på fans og tilskuere

Lars Friis, cheftræner Viborg FF


- Sådan noget her vidner lidt om den interesse og opmærksomhed, som er fra fansene. Og det var dejligt, at vi kunne have dem med i dag, selv om det var på en anderledes måde. Det var altså virkelig stærkt lavet af dem, at de kom og støttede os. Og det giver altså os noget hver gang, sagde Frederik Brandhof, der nød, at spillerne denne gang rent faktisk kunne høre støtten undervejs i kampen.

- Det er bare Viborg-fans, og de gør det bare stærkt. Ikke kun her i aften, men også når de laver sådan noget som det med bannerne rundt om i byen, eller når de står og venter os med fyrværkeri når vi kommer hjem fra en udekamp. Det er virkelig noget, som vi sætter pris på, sagde midtbanespilleren.

Annonce

Fans gør en forskel

Lars Friis har kun stået i spidsen for VFF i fire kampe, men efter blandt andet at have oplevet en fanaktion med bannere i hele Viborg før forårspremieren og fredagens demonstration i Skive, så glæder han sig rigtig meget til at få fansene ind på stadion.

- Vi savner fansene, da de bare gør en forskel, og de kommer ikke kun for at se fodbold, men for at hjælpe os.

- Der er mange, der taler om, at de gerne vil have tilskuere tilbage på stadion. Jeg ønsker mig egentlig bare i første omgang, at vi kan få vores fans ind på stadion. For i mine øjne er der forskel på fans og tilskuere. Og vi skal bare have fansene tilbage så hurtigt som muligt, for de hjælper os virkelig, sagde VFF-træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce