Annonce
Sport

Viborg FF's transferplan er lagt

Sportschef Jesper Larsen har en plan for, hvad der skal ske i det kommende transfervindue. Arkivfoto: Annelene Petersen

Viborg FF's sportschef har planen klar for klubbens aktiviteter i det kommende transfervindue og forventer allerede de første afklaringer senere på ugen.

Viborg: Allerede senere i denne uge forventer Viborg FF's sportschef Jesper Larsen at have en afklaring på de første spørgsmålstegn omkring den aktuelle trup.

To af de mest presserende spørgmål omhandler Danilo Arrieta og Mikkel Kallesøe, som har henholdsvis kontraktudløb og udløb af lejeaftale ved årets udgang.

- Vi har aftalt, at vi snakker færdig med dem, før vi kigger udad. Som udgangspunkt har vi sidste dag på torsdag den 7. december, hvor vi har aftalt, at vi, inden vi går fra hinanden, er klogere på, hvilken vej pilen peger, siger Jesper Larsen, der i disse dage også er i dialog med Randers FC omkring Mikkel Kallesøe.

- Omkring Kallesøe, så er vi tre parter, der skal finde frem til en løsning. Vores indstilling er, at vi er positive og er interesseret i at fortsætte samarbejdet, men mere kan jeg ikke komme ind på det lige nu, siger Jesper Larsen.

Vi synes selv, at vi har lagt en god plan, men det er altid sådan med planer, at det ikke altid er det hele, der lykkes.

Jesper Larsen, sportschef

Transferplanen er lagt

Transfervinduet åbner først efter årsskiftet, men allerede nu er VFF langt i planlægningen, og Jesper Larsen kan godt afsløre, at man har planer om at gøre noget på transfermarkedet, hvis det er muligt.

Først og fremmest forventer han, at man kan blive forstærket indefra, da skadede profiler som eksempelvis Oliver Thychosen og Mikkel Vestergaard forhåbentlig kan komme til at fungere som forstærkninger i forhold til efteråret.

- Når vi har kigget internt, så begynder vi at kigge udad for at se, om vi skal gøre andet. Vi synes selv, at vi har lagt en god plan, men det er altid sådan med planer, at det ikke altid er det hele, der lykkes, siger han.

Hvor hektisk et transfervindue kan vi forvente?

- Et transfervindue er altid hektisk, men på den gode måde. Vi skal gribe det rigtigt an, og gør vi det, så er jeg sikker på, at vi kommer til at stå godt, når januar er overstået.

Hvor er det, at I vil forstærke jer henne?

- Det er nok en floskel at sige, at vi godt kunne bruge en forstærkning i alle kæder. Men meget kommer til at afhænge af de spillere, som vi allerede har i truppen. Vi har nogle virkelig dygtige spillere, som desværre er skadet, men bliver de klar, er de jo som nye spillere i forhold til efteråret. Så det er noget, som vi taler rigtig meget om internt med blandt andet behandlingssektoren. Men det er selvfølgelig oplagt, at vi også skal have tilført noget nyt krudt, siger han.

- Og så er der selvfølgelig det aspekt, at der også kan være spillere på vej ud. Det er en puslespil hele tiden, og der kan hele tiden opstå nye situationer, som vi skal forholde os til, men vi synes, at vi har lagt en god plan, så nu skal vi sætte den i værk, og det er vi i gang med, siger han.

Udover spillere udefra er klubben også i dialog med ungdomsspilleren Casper Gandrup, der har fået en del spilletid på førsteholdet i efterårets løb, men ikke er en officiel del af A-truppen.

- Vi snakker med ham i øjeblikket. Han er færdig med sin skole til sommer, hvorefter situationen så vil være en anden for ham. Der er ingen tvivl om, at han har taget nogle gode skridt i efterårets løb, men han er også stadig en meget ung spiller, som skal lære meget. Men vi er i en god dialog med ham, siger sportschefen.

Annonce
Viborg

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Viborg FF For abonnenter

Genlæs livebloggen: Viborg FF lammetævede AaB i Aalborg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Så kom sejren - Viborg FF tævede AaB i vanvittigt målorgie

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Flyvende hollændere og mange andre gode Viborg-præstationer

Sport

Spillere tager afstand fra stenkast mod fanbus

Livsstil

Ambulancer er under hårdt pres, men udrykninger til livstruende tilfælde holder tiden

Debat

Slår for mange børn sig på vores folkeskole?

Sport For abonnenter

Serieoverblikket: Stor spænding inden sidste runde

Sport

Divisionsoverblikket: Fornemt angrebsspil sikrede gode resultater

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112

De pårørende er underrettet: Det var en 29-årig mand fra Tjele, der mistede livet på Kjellerupvej - vidner så ham slingre

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Rundt om Viborg For abonnenter

Lokal politiker er optimist: Hjarbæk Fjord vil med de rigtige løsninger få det bedre over de kommende 10-15 år

Viborg For abonnenter

Kloge Camille brugte flere ungdomsår isoleret på værelset: Nu knokler hun i timevis med den ko-passion, hun fik ro til at finde

Viborg

Salg af byggegrunde: Rekorden er - nok - slået

Annonce