Annonce
Sport

Viborg FF´s U19-hold tabte underholdende pokalfinale

Det blev til et 2-4-nederlag for de unge VFF´ere. Foto: Morten Dueholm
Det blev til et 2-4-nederlag for VFF mod Silkeborg. Skuffelsen var til at mærke.
Annonce

U19 Pokalfinale: Torsdag aften skulle Viborg FF´s U19-hold igen spille pokalfinale mod Silkeborg IF. Da de to hold forsøgte sig i sidste uge, blev kampen aflyst på grund af lyn og torden efter 66 minutter, da VFF førte 2-1.

Torsdagens kamp, som blev spillet på Kirkebækvej, foregik i solskin, så der var ingen fare for, at kampen skulle blive aflyst. Kampen blev en tæt affære, men endte alligevel med en 4-2-sejr til Silkeborg, som dermed kan kalde sig for jysk pokalmester.

Det startede ellers godt for VFF, som havde fint styr på kampen i første halvleg. Efter 25 minutter fik VFF gevinst af det gode spil. Efter fint spil omkring feltet havnede bolden hos Sofus Berger Brix, som køligt lagde den i mål.

Glæden varede dog ikke længe. For allerede ni minutter senere var det Silkeborg, som scorede. Før kampen havde VFF´s træner Jakob Mouritsen haft fokus på defensiven ved hjørnespark. Det hjalp dog ikke efter 34 minutter, da et hjørnespark til et tætbefolket område ved forreste stolpe blev dirigeret i mål.

Begge hold fortsatte med at producere chancer, og kort før pausen var det igen VFF, som bragte sig foran. Denne gang var det hjemmeholdet, som viste skarphed ved et hjørnespark, da Marcus Jørgensen kom højeste og scorede.

Anfører Simon Søndergård var ked af at slutte tiden på U19-holdet med et nederlag.
Annonce

Stor skuffelse

VFF´erne gik til pause med en god tro på tingene, men det blev ikke forløst efter pausen. Allerede efter to minutter fik Silkeborg udlignet. Det skete efter en flot solotur gennem et passivt VFF-forsvar.

Herefter kæmpede VFF mere med tingene. Indskiftningen af Tobias Bech betød flere farlige chancer, men det lignede i lang tid, at de 90 minutter skulle ende uden en vinder.

Det ændrede Silkeborg så på med 11 minutter tilbage. Her kom gæsterne foran for første gang i kampen, hvilket fik VFF til at satse. Kampen blev dog reelt afgjort efter 83 minutter, da et langskudsmål til gæsterne gjorde det til 4-2.

- Man er da helt vildt skuffet. Vi spillede en god første halvleg, men vi brugte nok lidt for mange kræfter på at forsvare. I anden halvleg blev vi for naive. Slutresultatet er nok ikke helt retvisende, men man må bare sige, at Silkeborg var skarpest i dag, sagde VFF-træner Jakob Mouritsen.

For flere af spillerne var kampen den sidste på U19-holdet, før den står på seniorfodbold. En af de spillere var holdets anfører Simon Søndergård, som var hårdt påvirket af kampens udfald.

- Jeg har det forfærdeligt. Som anfører havde jeg håbet, at jeg kunne slutte af med at løfte pokalen foran de mange fans, men sådan skulle det ikke være. Ærligt talt, så er jeg ked af det, siger han.

Viborg FF - Silkeborg 2-4 (2-1)

Fodbold, U19, pokalfinale

Mål: 1-0 Sofus Berger Brix (25.), 1-1 Oliver Molte Korsgaard Schmidt (34.), 2-1 Marcus Jørgensen (45.), 2-2 Stefan Stojilkovic (47.), 2-3 Oliver Molte Korsgaard Schmidt (79.), 2-4 Joakim Grosen (83.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Minister får syn for sagen

Annonce