Annonce
Sport

Viborg FF's U19-hold vil sætte flot punktum for skuffende sæson

Viborg FF's U19-hold kommer på en svær opgave i pokalfinalen mod et mere rutineret Silkeborg-mandskab. Arkivfoto: Morten Dueholm
Onsdag aften spiller Viborg FF's U19-hold pokalfinale mod Silkeborg, og VFF-træner Jakob Mouritsen giver ligaholdet Silkeborg favoritværdigheden.

U19 Pokalfinale, fodbold: Klokken 19 onsdag aften fløjter dommeren den jyske U19-pokalfinale i gang. Her står Viborg FF´s unge spillere overfor Silkeborgs ditto.

Det er en kamp mellem divisionsholdet Viborg FF og ligaholdet Silkeborg. Ingen af holdene har haft den store succes i deres respektive rækker, hvor det er blevet til en syvendeplads for VFF og en niendeplads for Silkeborg.

Begge hold står dog i pokalfinalen, og selvom VFF´s træner Jakob Mouritsen mener, at Silkeborg må påtage sig favoritværdigheden, så håber han på at kunne afslutte sæsonen godt.

- Det ville være et fantastisk punktum for en sæson, hvor vi ikke har levet op til de forventninger, vi havde i divisionen. Til gengæld har vi fået masser af positive oplevelser i pokalen, og det fortsætter forhåbentligt i finalen, siger han.

Annonce

Flere profiler er med

En U19-trup vil i sagens natur altid være ung. Hos VFF er den dog særdeles ung, da flere af klubbens mest talentfulde U17-spillere er blevet rykket op på U19-holdet.

Hos onsdagens modstandere fra Silkeborg er der en del mere rutine at finde. Silkeborgs U19-hold har nemlig fire spillere med i førsteholdstruppen på seniorniveau, og de må gerne spille med i onsdagens kamp.

Jacob Mouritsen har snakket med sin trænerkollega i Silkeborg, som har fortalt, at nogle af de pågældende spillere er med i pokalfinalen.

- Det bliver en spændende udfordring. Vi har jo en ung trup, så det bliver godt for udviklingen. Vi er spændte og glæder os meget til kampen, siger Jakob Mouritsen.

Kampen spilles på neutral bane i Kjellerup og begynder klokken 19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce