Annonce
Sport

Viborg FF sejrer i hårdt spillet lokalopgør

Viborg FF fik en god start på sæsonen. Arkivfoto: Morten Stricker
Viborg FF fik en god sæsonstart, da holdet kæmpede sig til en sejr over oprykkeren Bjerringbro.

Serie 2: Mandag aften var der lagt op til lokalbrag, da Viborg FF tog imod Bjerringbro på Kirkebækvej. Det var sæsonpremieren for de to hold, hvor begge havde gjort sig forhåbninger om en sejr og dermed en god start på sæsonen.

Viborg viste rigtig fine takter periodevist, og det gjorde også, at hjemmeholdet ret hurtigt fik bragt sig i front. Kort tid efter scorede oprykkerne fra Bjerringbro, som dog ikke kunne holde VFF fra at bringe sig i front igen.

Bjerringbro havde været godt med i første halvleg, men efter pausen skinnede det igennem, at Bjerringbro er oprykker, og også var meget skadesplaget. Gæsterne var nødsaget til at skifte deres førstevalg i midterforsvaret ud, da han var ramt af en skade. Det betød nogle alternative rokader, hvilket resulterede i, at Bjerringbro gav nogle dumme bolde væk i bagkæden.

Viborg udnyttede et af disse boldtab til at øge til slutresultatet 3-1.

- I anden halvleg kunne man godt mærke, at vi skulle vænne os til den fysik, der er i serie 2 sammenlignet med serie 3. Vi ramte ikke helt dagen i dag, da vi havde to-tre chancer vi sagtens kunne have puttet i nettet, men vi manglede noget skarphed, som der specielt skal arbejdes på. Jeg synes, vi var rigtig godt med i første halvleg, og så viste den dårlige kondi og de mange skader sig i løbet af anden halvleg. Men jeg er fortrøstningsfuld, og jeg ser frem til mange andre kampe, hvor vi forhåbentlig har lidt flere folk til rådighed, sagde træner for Bjerringbro IF, René Jørgensen.

VFF var naturligvis glade for sejren i premieren.

- Jeg synes, vi fik spillet det spil vi vil i perioder, og vi fik også spillet med musklerne i en hårdt spillet kamp som denne. Premieren er altid en svær kamp at spille, så derfor er det naturligvis dejligt med tre point. Der er en masse ting, der skal rettes op på til træning, men det ville også være kedeligt, hvis ikke der var det, sagde træner for Viborg FF, Mads Østergaard.

VFF - Bjerringbro 3-1 (2-1)

Fodbold, serie 2

Mål: 1-0 Victor Roesbjerg Pedersen (28.) 1-1 Oliver Damgaard Jensen (37.) 2-1 Victor Roesbjerg Pedersen (43.) 3-1 Luca Sebastian Borring (70.)

Kampens spiller for Viborg: Victor Roesbjerg Pedersen

Kampens spiller for Bjerringbro: Magnus Kristensen

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce