Annonce
Viborg FF

Viborg FF sikrer sig bundholds profil - henter FC Roskildes unge 10'er

Younes Bakiz er ny mand i den grønne VFF-trøje. Her skriver han under på kontrakten. Foto: Viborg FF.
Viborg FF har skrevet en treårig kontrakt med den 21-årige Younes Bakiz, som kan benyttes på samtlige offensive pladser.
Annonce

Viborg: Den første forstærkning til næste sæsons Viborg FF-trup er på plads.

Kløverklubben har været på rov hos bundholdet FC Roskilde, som fra og med næste sæson sender holdets 10'er, Younes Bakiz, til det midtjyske.

Younes Bakiz er oprindeligt fra Albertslund og har blandt andet en fortid som ungdomsspiller i Brøndby IF.

I denne sæson har han været en af de positive bekendtskaber hos FC Roskilde, som ellers har haft en hård sæson og ligger på sidstepladsen i 1. division. Han er således holdets topscorer med seks mål, og ifølge Sjællandske Medier var der allerede i vinterens transfervindue klubber i både Superligaen og 1. division, som viste interesse for ham.

Men det blev altså Viborg FF, som fik papir på den 21-årige offensivspiller, og ifølge Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup er det en alsidig herre, som trækker den grønne trøje over hovedet.

- Han har både spillet angriber, 10'er, central midtbane og begge kanter. Han er en god presspiller, som laver mange højintense løb i en kamp. Han er dygtig én mod én, og så er han målfarlig, siger Jacob Neestrup og fortsætter:

- Med al respekt for FC Roskilde, så har han været i en klub, som i de sidste 15 måneder har haft mange forskellige cheftrænere, og der har været nogle omstændigheder omkring klubben, som ikke har gjort det specielt nemt at præstere godt. Men det har han som en ung spiller alligevel formået at gøre, siger VFF-træneren.

Viborg FF har fulgt Younes Bakiz i løbet af sæsonen, og Jacob Neestrup var blandt andet på plads på Skive Stadion, da Bakiz scorede to gange.

Younes Bakiz har selvtilliden i orden og har for nylig udtalt til Tipsbladet, at han føler sig klar til at spille i Superligaen. Skal det blive tilfældet i næste sæson, så skal Viborg FF overhale Vejle, som med 12 kampe tilbage har et forspring på syv point.

- Han er en spiller med lidt kant, og det må han gerne have. Men det er klart, at når man snakker med munden, så skal man også snakke med fødderne, siger Jacob Neestrup.

Med al respekt for FC Roskilde, så har han været i en klub, som i de sidste 15 måneder har haft mange forskellige cheftrænere, og der har været nogle omstændigheder omkring klubben, som ikke har gjort det specielt nemt at præstere godt. Men det har han som en ung spiller alligevel formået at gøre.

Jacob Neestrup, cheftræner for Viborg FF

Annonce

Det rigtige valg

Younes Bakiz glæder sig til at blive en del af Viborg FF, og han har store forventninger til samarbejdet med Jacob Neestrup.

- Jeg er blevet præsenteret for et spændende projekt af Neestrup og Fredberg, og jeg føler, at det er det rigtige valg for mig. Vi har haft gode samtaler, og jeg tror på, at Neestrup som træner kan rykke mig og hjælpe mig med at tage skridtet til næste niveau. Jeg har ambitioner, og det har Viborg også, så målet er selvfølgelig, at vi skal spille Superliga på et tidspunkt, siger Younes Bakiz til vff.dk

- Viborg en stor klub med et godt setup, et fedt stadion og en by, der går op i fodbold, så jeg glæder mig bare til at komme over og spille på en god bane foran fansene, siger han.

Younes Bakiz har fået en kontrakt, som strækker sig til sommeren 2023.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Regulering af landbruget går for vidt

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce