Annonce
Sport

Viborg FF skal bruge velkendt opskrift mod forstærket Amager-hold

Viborg FFs, Cheftræner, Jacob Neestrup, under fodboldkampen i 1. Division, mellem Viborg FF og Vendsyssel FF på Energi Viborg Arena, Viborg, onsdag den 30. september 2020. Foto: Johnny Pedersen
Viborg FF-træner Jacob Neestrup mener, at Fremad Amager kommer til Viborg i en forstærket udgave i forhold til sidste sæson, hvor VFF havde overtaget i de indbyrdes opgør. Derfor skal der en virkelig god præstation til, hvis rækkens førerhold skal hente en sejr.
Annonce

Fodbold: Viborg FF har haft tid til at sunde sig og trække vejret. Den seneste kamp ligger snart halvanden uge tilbage, hvilket er lang tid i et særdeles komprimeret program.

En vildt hektisk sæsonstart endte med en uafgjort kamp i Esbjerg og et dybt overraskende pokalnederlag til Hedensted.

De kampe har VFF dog efterbehandlet og arkiveret allerede i sidste uge, hvorefter der var fri i en forlænget weekend.

Og det har i cheftræner Jacob Neestrups øjne været sundt at have en periode, hvor krop og sjæl kunne blive genopladet inden det går løs igen.

I denne uge er der igen blevet trænet hårdt frem mod fredagens møde med Fremad Amager.

- I sidste uge efterbehandlede vi Hedensted-kampen, som vi efterbehandler alle andre kampe. Nemlig ved at se helt nøgternt på den. I mine øjne er der to måder at ryge ud af turneringen på. Sidste år var vi dybt utilfredse med vores præstation, da vi røg ud mod AB. Der var også situationer i Hedensted-kampen, som vi ikke var tilfredse med, men alle gjorde, hvad de kunne.

- Men nu er vi videre - og den kamp fylder intet hos os mere, siger træneren.

Annonce

Opskriften er velkendt

Fredag venter der så en modstander, som må aftvinge sig respekt.

Fremad Amager er blot vokset og vokset i styrke i de seneste sæsoner, hvor holdet også har været med i toppen af rækken.

Starten på denne sæson har også vist, at det er et særdeles giftigt hold, som kommer til Viborg fredag aften.

- Det er nok det hold i rækken, som har mest x-faktor. Og det er et hold, som siden vi mødte dem sidst har hentet topspillere ind til startformationen, så det er helt sikkert et markant forstærket Fremad Amager-hold, siger Jacob Neestrup, som ikke mindst er imponeret over Fremad Amagers offensiv og den fart, som holdet blandt andet kan byde ind med i omstillingsspillet.

Det kan lyde som gift for et Viborg-hold, som gerne vil have bolden og dominere med pasningsspil, men Jacob Neestrup minder om, at VFF i sidste sæson havde succes mod Fremad Amager, som man slog to gange, mens det seneste opgør endte 2-2 efter en fremragende 1. divisionskamp.

- Så vi skal gøre præcis det samme som sidste sæson. Men vi skal bare lige finde fem procent ekstra, da Fremad Amager er blevet bedre end i sidste sæson, siger han.

Annonce

Ny kant kan komme i spil

VFF er stadig ramt på skadesfronten. Alassana Jatta forventes ude indtil 2021, mens der endnu går et stykke tid inden Younes Bakiz er kampklar.

Ydermere udgik Jeff Mensah af kampen mod Esbjerg og er tvivlsom til fredagens kamp.

Til gengæld hentede VFF på transfervinduets sidste åbningsdag Magnus Kaastrup i AGF - og han er i spil til fredagens kamp.


Det er nok det hold i rækken, som har mest x-faktor. Og det er et hold, som siden vi mødte dem sidst har hentet topspillere ind til startformationen, så det er helt sikkert et markant forstærket Fremad Amager-hold

Jacob Neestrup, Viborg FF-træner


- Han er en én mod én-spiller som sparker vanvittigt godt med begge ben. Han er meget direkte i sit spil - og det har set fint ud med ham her på træningsbanen. Og så må vi vurdere om han skal kastes direkte ind eller være en joker, siger træneren, som har fulgt Magnus Kaastrup tæt igennem flere år og glæder sig til at se, hvad han kan udrette i Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce