Annonce
Viborg FF

Viborg FF skal til Ikast igen - lyn og torden stoppede kampen

Viborg FF nåede kun en halvleg mod Ikast, før kampen blev udsat. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Serie 2: Nedrykningstruede Viborg FF kunne med en udesejr over Ikast FC bide sig fast i haserne på både Alhedens IF og Stoholm IF inden de to sidste spillerunder i serie 2.

Og Viborg FF var godt på vej, da tordenvejret stoppede opgøret efter første halvleg.

Gæsterne førte 1-0 ved pausen på et mål af Christoffer Meldgaard, som blev spillet fri efter nogle fine kombinationer tæt på hjemmeholdets straffesparksfelt.

- Jeg synes, det var en super god fodboldkamp mellem de efter min mening to bedst spillende hold i rækken, men det giver jo ikke nødvendigvis point at være det, sagde VFF-træner Jesper Søgaard, som mener, at flere af de øvrige hold i serie 2-puljen gerne vil spille meget på fysikken.

Jesper Søgaard så sit hold have to-tre store chancer i første halvleg. Ikast nøjedes med én stor mulighed, selv om hjemmeholdet var bedst i slutningen af halvlegen.

Men tordenvejret afblæste altså opgøret før tid, og kampen skal nu spilles færdig på tirsdag.

- Det er lidt irriterende, for det bliver en voldsom belastning for spillerne. Vi spillede i mandags mod Stoholm og i dag mod Ikast. Og nu skal vi spille lørdag mod Viborg Søndermarken, tirsdag mod Ikast igen, og torsdag kommer så sæsonens sidste kamp mod Alhedens IF, siger Jesper Søgaard.

Viborg FF ligger i øjeblikket næstsidst i tabellen - fire point efter Alhedens og fem point efter Stoholm - men med kampen mod Ikast i baghånden.

De to nederste hold rykker direkte ned.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce