Annonce
Sport

Viborg FF smadrer Dronningborg i en velspillet fodboldkamp

Søndag hentede Viborg FF's jyllandsseriehold en vigtig sejr. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FF fik en tiltrængt sejr, da Dronningborg blev kørt over på eget græs.

Jyllandsserien: Viborg FF var nede i en bølgedal forud for kampen søndag eftermiddag. De seneste fire kampe var endt uden sejre. Det var derfor livsnødvendigt med point ude mod Dronningborg B i den uhørt tætte pulje.

Viborg FF kom rigtig godt fra start og formåede allerede at score efter fire minutter. Det så ud som om, at VFF var et forvandlet hold, og spillet kørte ekstremt flydende uden for mange driblinger, men med mange afleveringer i stedet. Det resulterede også i, at Kasper Kusk igen kunne score efter 20 minutter til stillingen 0-2. Generelt var VFF i kontrol, og Dronningborg B fik ikke et ben til jorden. Inden pausen skulle det også blive til både 0-3 og 0-4, hvor Kasper Kusk også var indblandet i begge mål. Pausestillingen lød på 0-4.

Efter pausen fortsatte VFF det forrygende spil, og efter blot fem minutter kunne Kasper Jørgensen gøre det til 0-5. Det så godt ud for Viborg, og de lignede et hold der stensikkert kørte sejren hjem. Der var dog en skønhedsplet ved kampen, og det var da koncentrationen svigtede og hjemmeholdet kunne score til 1-5. Kort efter scorede anfører for Viborg FF, Martin Christensen dog, og gjorde det hermed til 1-6, hvilket også var slutstillingen.

- Vi spillede en rigtig god kamp. Jeg er meget tilfreds med drengene, da de gik ud og gjorde præcis det vi havde snakket om forud for kampen. Vi lavede rigtig fine mål, og havde mange gode kombinationer, hvilket Dronningborg B slet ikke kunne følge med på. De tre point var også ekstremt vigtige, og uden de point havde vores situation set noget anderledes ud, sagde træner for Viborg FF, René Kjærsgaard.

Dronningborg B - Viborg FF 1-6 (0-4)

Fodbold, Jyllandsserien

Mål: 0-1 Kasper Kusk (4.) 0-2 Kasper Kusk (20.) 0-3 Kasper Jørgensen (35.) 0-4 Kasper Kusk (40.) 0-5 Kasper Jørgensen (50.) 1-6 Martin Christensen (90.)

Kampens spiller for Viborg FF: Kasper Kusk

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce