Annonce
Viborg FF

Viborg FF som dag og nat mod bundhold

Mikkel Agger scorede Viborg FF's enlige mål, da det på hjemmebane blev til uafgjort 1-1 mod FC Helsingør. Foto: Morten Dueholm
Viborg FF var totalt i kontrol i første halvleg, men hjemmeholdet mistede fuldstændig initiativet efter pausen og måtte nøjes med 1-1 mod FC Helsingør.

Viborg: Det var top mod bund, da Viborg FF søndag tog imod FC Helsingør på Energi Viborg Arena. Det var tydeligt at se i første halvleg, hvor Viborg styrede begivenhederne og kom foran 1-0, men i anden halvleg faldt hjemmeholdet helt ud af kampen. FC Helsingør kom tilbage og sikrede sig det ene point.

Gæsterne fra Helsingør begyndte kampen med nogle høje pres, men hurtigt overtog Viborg FF totalt styringen. Hjemmeholdet sad tungt på spillet før pausen, og når Helsingør endelig erobrede bolden, blev den hurtigt tabt igen.

Viborg FF skulle dog vente 24 minutter på den første store chance. Jeff Mensah erobrede flot på midtbanen, tog et par træk, og stak bolden på det helt rigtige tidspunkt til Mikkel Agger, som med venstrebenet scorede via en bestemt ikke chanceløs Helsingør-keeper, Viktor Anker.

Gæsterne begyndte efterfølgende at brokke sig en del til dommeren – især da Nicklas Røjkjær kluntet sparkede bolden op på sin egen arm inde i feltet – men manden med fløjten var ikke i nærheden af at blæse i den.

Efter 37 minutter var det rent uheld, at Viborg FF ikke øgede føringen. Mikkel Agger sendte en fremstormende Mikkel Knudsen af sted. Han fandt Oliver Thychosen, som midt for mål ramte bolden klokkerent, men desværre for ham stod Helsingør-målmanden det rette sted og fik med en lynhurtig reaktion vifter kuglen over overliggeren.

To minutter senere var det så Nicklas Røjkjær, som fik pladsen i venstreside og afsluttede mod det lange hjørne, men desværre lidt for yderligt, og bolden ramte stolpen.

Helsingør truede på intet tidspunkt i første halvleg Viborg FF’s mål, og hjemmeholdet kunne gå til pause fortjent foran med 1-0. Efter spil og chancer kunne føringen sagtens have været større.

Annonce

Helt i stå

Viborg FF kom skidt ud til anden halvleg, og overlod initiativet til Helsingør. Udeholdet fik også en god mulighed for at udligne, da Viborg FF's forsvar blev spillet tyndt i højre side. Bolden endte hos Christian Køhler, som fra kanten af feltet fik fyret af, men Ingvar Jónsson dykkede hurtigt ned og tog sig af afslutningen.

Viborg FF havde meget svært ved at komme op i gear, og der bredte sig en nervøs mumlen på tilskuerpladserne. Steffen Højer reagerede med en udskiftning og hev Oliver Thychosen ud til fordel for Emil Scheel, men det var alligevel Helsingør, som fik den næste chance.

Jeff Mensah tabte bolden tæt på eget felt, Mikkel Knudsen blev fanget på bagkant, men en årvågen Ingvar Jónsson kom lynhurtigt glidende ud og greb ind for næsen af en Helsingør-spiller.

Med et kvarter igen havde Viborg FF ikke skabt én eneste chance i anden halvleg og virkede i stedet på hælene. Helsingør foretog herefter en dobbelt indskiftning i forsøget på at fremskaffe udligningen, og den blev en realitet i det 82. minut.

På et hjørnespark steg Pascal Gregor højt til vejrs ved forreste stolpe og headede uhindret bolden i netmaskerne til stillingen 1-1.

Helsingør smed så den tidligere VFF'er Osama Akharraz på banen, og han var kort efter lige ved at slippe fri, men Nikko Boxall lavede frispark i tide og modtog et nødvendigt gult kort.

Ingen af holdene kom frem til noget til allersidst, og kampen endte derfor 1-1.

Viborg FF – FC Helsingør 1-1 (1-0) Mål: 1-0 Mikkel Agger (24.), 1-1 Pascal Gregor (82.) VFF's startopstilling: Ingvar Jónsson - Mikkel Knudsen, Nikko Boxall, Jakob Bonde, Alexander Fischer - Jeppe Grønning, Jeff Mensah - Christian Sivebæk, Nicklas Røjkjær, Oliver Thychosen - Mikkel Agger Indskiftninger: Emil Scheel for Oliver Thychosen (63.), Frederik Brandhof for Jeff Mensah (86.), Casper Gandrup for Nicklas Røjkjær (90.)
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce