Annonce
Sport

Viborg FF tager gerne favoritværdigheden - men Skive er altså et bøvlet hold at møde

Jacob Neestrup har stor respekt for Skive, som er et besværligt hold at møde. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF-chef Jacob Neestrup har mødt Skive masser af gange - og han har lært skibonitterne at kende som et rigtig godt og afklaret fodboldhold, som er svært at spille mod.
Annonce

Fodbold: Det tætte kampprogram i 1. division er ens for alle hold.

Men Viborg FF's træner Jacob Neestrup har en luksus, som det er få af kollegerne i rækken, der kan bryste sig af.

Viborg FF råder nemlig over en ekstrem bred og konkurrencepræget trup, hvor mange spillere byder sig til omkring startformationen, og derfor har han masser af muligheder at jonglere med, når han skal sætte en startformation til lørdagens møde med Skive.

Puslespillet begyndte på hans papirer allerede op til midtugens Kolding-kamp.

- Vi har altid primært fokus på den førstkommende kamp, men jeg prøver altid at kigge nogle kampbilleder igennem - og vi ved også, at der er forskel på de forskellige spilleres fysik, ligesom der også er spillere, som er bedre til at blive skiftet ind end andre.


Jeg ved godt, at vi er favorit og som udgangspunkt skal tage tre point hjemme mod Skive. Men det er et bøvlet hold at møde

Jacob Neestrup


- Og lad mig slå fast, at vi som trænerteam aldrig deler julegaver ud. Vi roterer ikke bare for at rotere - vi har vores taktiske overvejelser, ligesom vi selvfølgelig godt ved, at vi ikke kan spille med de samme 11 hver gang.

- Ved at inddrage flere spillere deler vi også noget ejerskab ud i truppen. Det skal ikke lyde som noget socialt noget, for det er det ikke, men vi tror på, at vi når længst på den måde, siger VFF-træneren, som også vil passe på med at rotere for meget, da han gerne vil have noget kontinuitet på holdet.

Annonce

Bøvlet Skive-hold

Han tror dog ikke på, at startopstillingen mod Kolding helt ligner startopstillingen mod Skive lørdag eftermiddag.

VFF hentede syv ud af ni mulige point mod Skive i sidste sæson, men der var tale om tætte kampe, og Neestrup forventer det samme lørdag, selv om Skive har fået en kedelig start og står med et blankt nul på pointkontoen.

- Skive er bare et godt hold, der altså blev nummer fem i sidste sæson, og det er et svært hold at spille mod.

- Jeg ved godt, at vi er favorit og som udgangspunkt skal tage tre point hjemme mod Skive. Men det er et bøvlet hold at møde. Skive arbejder stinkende hårdt og er så afklaret i måden at spille på. Og det er et af de hold i rækken, som har mest fart i fødderne i de offensive omstillinger - så det er noget, som vi virkelig skal være vågne overfor, siger træneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce