Annonce
Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Jacob Neestrup er spændt på, hvordan kampbilledet bliver efter en time af kampen mod Skive. Arkivfoto: Morten Pedersen
Det er reelt en kamp midt i sæsonen, men efter næsten tre måneders pause bliver fredagens møde med Skive en typisk premierekamp.
Annonce

Viborg: Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup har en god fornemmelse af sin trups formåen inden fredagens kamp mod Skive.

Tirsdagens test mod Hobro gik godt, og han har generelt været tilfreds med det, som han har set på træningsbanen i de seneste uger.

Men han er stadig spændt på, hvordan det hele så kommer til at se ud når dommeren fløjter kampen op.

- Det er som en premiere - og så vil man altid være spændt. En premiere er altid speciel. Det kan jeg huske fra de to premierer vi har haft i min tid. Mod Roskilde hjemme i juli sad nerverne udenpå tøjet, men vi håndterede det godt. Og så håndterede vi det mindre godt mod Hvidovre i februar. De her startkampe er bare specielle, og jeg synes godt, at vi kan definere det her som endnu en startkamp. Så jeg tror det handler om, at vi skal have banket nogle nerver af, siger Jacob Neestrup.

Træneren har normalt et ret godt billede af, hvad han og beskuerne skal forvente, men lige omkring fredagens kamp har han svært ved at forudse, hvad man kan forvente af den første tællende kamp i næsten tre måneder.

- Jeg synes helt ærligt, at det er rigtig svært at sige. Der er jo aldrig nogen, som har prøvet det her før. Så det er ikke til at sige om kampen knækker fuldstændig efter en time fordi ingen af de 22 spillere har spillet så længe i flere måneder. Jeg er spændt på at se, hvad der sker.

- Men jeg håber, at vi kan levere en stabil præstation, hvor vi skal have respekt for, at det er den første kamp i rigtig lang tid. Vi har brug for at være disciplinerede med og uden bold, at våre tålmodige, men selvfølgelig også hurtigst muligt finde frem til det spil, som vi gerne vil levere, siger træneren, som håber og forventer, at VFF kommer til at sætte sig på bolden, mens Skive angriber kampen med en solid defensiv.

- Jeg har sagt til drengene, at vi skal møde en ekstremt godt organiseret modstander, som er meget afklaret med, hvad de kan og vil. De har rigtig meget speed på de forreste positioner og er stærke på dødbolde. Det er virkelig et hold med stort "h" - og det er et hold, som har et højt bundniveau.

- Og det er det, som vi har forberedt os på, at vi skal åbne. Og vi har forberedt os på, at det også et godt stykke ind i anden halvleg kan være en meget lige kamp på resultattavlen. Skive er sjældent blevet kørt over i denne sæson, og det forventer jeg heller ikke kommer til at ske fredag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce